Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice doma vysoko prohrály s Radostínem a jsou stále poslední


Branky


0

Poslední místo a stále pouze jenom 8 bodů. Ve velkých problémech je tým Přibyslavice, doma s Radostínem opět ztratili a se záchranou v soutěži to nevypadá vůbec dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 3. minutě postupoval hostující Kozel sám na brankáře a s přehledem proměnil. V zápětí vystřelil z velké dálky Kolman a jeho střela skončila v síti a bylo vyrovnáno. Ve 20 minutě se hosté pěknou kombinací dostali na polovinu soupeře a následoval centr do pokutového území, v následném souboji se prosadil důrazný Oulehla a vrátil hostům jednobrankové vedení. Když už vypadalo, že poločas skočí těsným vedením hostů, tak v nastavení prvního poločasu udělali domáci hrubku, kterou potrestal Večera a Radostín mohl jít do šaten o dvě branky spokojenější. Druhý poločas začal jako první a to brankou. Tentokrát se ovšem radovali domácí, když ve 49. minutě snížil Palát a vypadalo, že domácí budou chtít s výsledkem ještě něco udělat. Veškeré plány na vyrovnání vzala domácím především obrana, ta udělala za utkání spoustu chyb a hosté většinu chyb potrestali. Mezi 60. a 77. minutou se trefil podruhé v utkání Kozel a dvakrát Večeřa, který tak završil hattrick. Radostín se výhrou dostal už na 25 bodů a udělal velký krok k záchraně v soutěži, Přibyslavice naopak s osmi body budou soutěž velice těžko zachraňovat.    



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma, trenér Radostína: Pro nás to bylo velice důležité utkání, ve kterém jsem potřebovali vyhrát a odskočit týmům ze spodní části tabulky, což se nám povedlo a jsme za to velice rádi.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
P. Kadlec [-] - J. Skrobikowski [-] , M. Picamus [-] , T. Polovčík [-] (46. I. Samek [-] ) , M. Baslík [-] (46. M. Karafiát [-] ) - A. Palát [-] , L. Matějek [-] , D. Samek [-] , J. Kovář [-] (60. D. Svoboda [-] ) - J. Kolman [-] , T. Růžička [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , D. Hrbek [-] , S. Berka [-] , L. Kozel [-] - A. Fabík [-] , J. Večeřa [-] (70. M. Láznička [-] ) , R. Kovář [-] , L. Oulehla [-] - J. Kozel [-] , R. Večeřa [-]

Hráči zápasu: D. Samek - L. Oulehla .
Místo: Přibyslavice. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.