3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jansta předvedl nevídaný kousek a Velimi vystřelil cenné tři body


Branky


0

Velim v osmém kole 1.A třídy skupiny B přivítala na svém hřišti fotbalisty z Dosků, proti nimž to dlouho vypadalo na bodovou ztrátu, tu ale v samotném závěru odvrátil střídající Martin Jansta. Domácí hráč vstřelil během posledních tří minut dva góly a zařídil vítězství Velimi 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Velimi mělo jepičí život

Velim vstoupila do zápasu špatně a hráčům scházel pohyb. Domácí fotbalisté to nedokázali dohnat ani bojovností, a když už se měli dostat směrem vpřed, tak vázla kombinaci. Oba týmy si během prvního poločasu vytvořily dvě slibné šance, ani jeden z brankářů ale míč za svá záda nepustil. Na domácí straně brankář Luboš Svoboda, a na té druhé pozorný Zdeněk Kieryk.   Krásné fotbalové okamžiky přinesl samotný závěr prvního poločasu. Šest minut před přestávkou domácí hráči Velimi rozehráli rohový kop, po kterém se přesnou hlavičkou prosadil Vít Rergner. Už to vypadalo, že domácí tým odejde do kabin s jednobrankovým vedením, jenže co by si čert nepřál, v poslední minutě Doksy vyrovnali na 1:1. Špatný a nedůrazný odkop potrestal Matěj Větrovec.


Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/stridajici-jansta-zachranil-velim-2015

Doksy se po přestávce ocitly pod tlakem

 Zatímco Velim do zápasu nevstoupila příliš dobře, ve druhém poločase to bylo úplně o něčem jiném. Doksy držel nad vodou fantastický brankář Zdeněk Kieryk, který měl plné ruce práce. Nejprve musel zasahovat proti hlavičce Jaroslava Bečvaříka a aktivního Víta Regnera. Vzápětí se dostali ke střelám Aleš Dostál a talentovaný Matěj Teslík, ani jeden z nich ale na brankáře Kieryka nevyzrál.

 

Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou 1:1, vzal odpovědnost na svá bedra střídající Martin Jansta. Velim tři minuty před koncem zápasu rozjela na levé straně krásnou kombinační akci, kterou po krásném centru do šestnáctky překonal do té doby skvěle chytajícího Zdeňka Kieryka. Ten v samotném závěru kapituloval ještě jednou, když podruhé v rychlém sledu prosadil  opět Martin Jansta.


Zdroj: http://kolinsky.denik.cz/fotbal_region/stridajici-jansta-zachranil-velim-20150928.ht



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Jiří Ptáček (trenér FC Velim): „Ve druhém poločase naše hra zlepšila, i když se nám dlouho nedařilo proměnit šance. Hosty podržel skvělý brankář nebo jsme pálili mimo. O našem důležitém vítězství rozhodl v samotném závěru střídající Martin Jansta. Se ziskem tří bodů jsme naprosto spokojeni, ale samozřejmě máme stále co zlepšovat a nesmíme usnout na vavřínech."




Sestavy


FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , V. Regner [-] , M. Hrabal [-] , O. Martikán [-] - D. Hruška [-] (35. M. Jansta [-] ) , M. Teslík [-] - K. Šmejkal [-] , A. Dostál [-] (81. J. Zajíc [-] ) - M. Kesner [-] (89. P. Kesner [-] ) , J. Bečvařík [-]

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - K. Fišer [-] (79. M. Stuchlý [-] ) , M. Větrovec [-] (88. M. Škvára [-] ) , R. Zlata [-] , D. Rajgl [-] , T. Vincenc [-] , P. Koška [-] (39. J. Škvára [-] ) , J. Kostka [-] , M. Pleiner [-] , M. Samek [-] , R. Steckovič [-]

ŽK: 35. A. Dostál , 78. M. Hrabal - 40. T. Vincenc , 50. M. Samek , 90. M. Stuchlý .
Hráči zápasu: M. Jansta - Z. Kieryk .
Místo: FC Velim. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kaucký Miloš - MRÁZEK Radek, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.