2:4
(2:2)
28. J. Gába (vl.)
39. R. Mynář
65. R. Koubek
79. D. Čáslava (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervu Dobrobic potopily vlastní góly, Dlouhá Lhota se dotáhla na čelo


Branky


18. J. Vladyka , 24. J. Sodoma - 28. J. Gába (vl.) , 39. R. Mynář , 65. R. Koubek , 79. D. Čáslava (vl.)
0

Fotbalisté Dobrovic v neděli odpoledne přivítali na svém hřišti Dlouhou Lhotu, proti které sahali po vítězství nebo alespoň po remíze, jenže domácí dvakrát srazil vlastní gól, z nichž ten druhý byl nakonec rozhodující. Dlouhá Lhota s přispěním soupeře zvítězila 4:2 a dotáhla se na čelo tabulky, přičemž na vedoucí Brandýs ztrácí dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod Dobrovicím vyšel na jedničku

 

Dobrovice vstoupily do utkání proti Dlouhé Lhotě skvěle a po čtvrthodině hry se ujali vedení, když se v osmnácté minutě prosadil domácí Jan Vladyka. Za dalších šest minut navíc udeřil Jiří Sodoma a pro domácí tým se za dvoubrankového vedení vyvíjel zápas velice slibně. Za další čtyři minuty se ale Dlouhá Lhota dostala zpět do hry, neměl na tom však zásluhu její hráč, ale domácí Jiří Gába.

 

Pro Jiřího Gábu to byl velice smolný okamžik, když si míč nešťastně usměrnil do vlastní sítě a Dlouhá Lhota rychle vstřelila kontaktní gól. Druhá polovina prvního poločasu domácím hráčům vůbec nevyšla a šest minut před koncem prvního poločasu inkasovali podruhé, tentokrát se však prosadil hostující hráč. Radek Mynář přesně zakončil a oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 2:2.

Po přestávce se děly nepříjemné věci

Dobrovice se snažily o vstřelení vítězného gólu a tlačily se směrem dopředu, jenže po hodině hry udeřili hosté z Dlouhé Lhoty, když se přesnou střelou prosadil Roman Koubek, po jehož gólu šel jeho tým poprvé v zápase do vedení a ve zbytku střetnutí už ho nepustil. Dlouhý Lhota naopak v závěru zápasu své vedení pojistila, když si domácí podruhé v zápase vybrali pořádný kus smůly a David Čáslava si jedenáct minut před koncem vstřelil vlastní gól.



Sestavy


FK Dobrovice B
O. Bartoš [-] - D. Čáslava [-] , J. Vladyka [-] , M. Bým [-] , M. Hurda [-] - J. Gába [-] , F. Bartoň [-] (77. M. Krejcar [-] ) , F. Březina [-] , J. Toman [-] , J. Jílek [-] - J. Sodoma [-]

FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - P. Lukáš [-] , P. Šolc [-] , M. Šťastný [-] , O. Zdobinský [-] - R. Koubek [-] (81. P. Nastoupil [-] ) , J. Horák [-] , J. Novotný [-] - A. Kořínek [-] (88. L. Zdobinský [-] ) , R. Mynář [-] - M. Limr [-]

ŽK: 15. M. Bým , 86. J. Toman - 31. R. Koubek , 45. P. Šolc , 86. J. Horák .
Místo: Dobrovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kotlár Pavel - HŮLA Petr, ZUSKA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.