3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov zásluhou výhry předskočil poděbradskou Bohemii!


Branky


2. F. Tichý , 38. V. Maxa , 78. V. Maxa
8

Domácí tým z Hlízova v minulém kole obstojně zvládl roli outsidera na půdě Luštěnic a i přes to, že tento celek hrál téměř celý poločas v oslabení. Naopak poděbradská Bohemie v minulém kola na domácí ploše nevstřelila ani branku výborné defenzívě Úval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup

Hlízov do utkání vstupoval opět početně oslabený, ale motivací mohla být možnost předskočit svého soupeře pro tento víkend v tabulce. Právě hráči Bohemie totiž během jara zapisují mnoho ztrát, což jim tabulkově pohoršilo.

 

Vstup do utkání byl velmi rychlý a již ve 2. minutě se domácí zásluhou branky Tichého dostali do vedení.

 

Další velkou ránou pro Poděbrady byla 38. minuta, kdy lobem poslal míč za záda Málka Maxa a rázem bylo vedení dvoubrankové.

 

Po této brance ovšem domácí polevili a dvěma důležitými zákroky svůj tým podržel brankář Vavřina. Především jeho zásluha tedy je to, že Hlízov držel o poločase nulu.

Bezzubé Poděbrady

Druhý poločas začal měli domácí od prvních minut pod kontrolou a proběhlo také zlepšení v oblasti defenzívy, což týmu Poděbrad znemožnilo útočnou hru. 

 

Rozhodujícím momentem byla 78. minuta, kdy se znovu prosadil Maxa a rozhodl o vítězi utkání. Všechny tři body tedy zůstali v Hlízově.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Do zápasu jsme opět nastupovali oslabení o několik zraněných nebo potrestaných hráčů, ale chtěli jsme soupeře předskočit v tabulce. Chtěli jsme eliminovat rozehrávku hostí a sami jsme hned ve druhé minutě dal gól. Druhý poločas jsme měli hru pořád víceméně pod kontrolou a po zaslouženém třetím gólu už to bylo jen na jednu branku. Myslím, že jsme předvedli kvalitní výkon a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FOTBAL Hlízov
V. Vavřina [-] - M. Vojtíšek [-] , M. Šváb [-] , J. Růžička [-] , D. Martínek [-] - R. Šesták [-] , T. Šváb [-] (46. M. Puk [-] ) , M. Král [-] (57. R. Hačka [-] ) , M. Jilemnický [-] (90. Š. Váňa [-] ) , F. Tichý [-] (80. V. Para [-] ) - V. Maxa [-] -

FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - D. Schulz [-] (46. J. Suchánek [-] ) , O. Soukup [-] , J. Kalina [-] , J. Vokatý [-] (57. L. Pinkas [-] ) , J. Křivský [-] , J. Králík [-] , O. Hněvsa [-] , Z. Orestis [-] , T. Kubánek [-] , M. Novák [-]

ŽK: 48. D. Martínek - 62. J. Kalina , 63. Z. Orestis , 74. J. Suchánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ŠESTOŘÁD Jakub, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jiří Růžička
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že potvrdíme herní kvalitu a tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích