Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí jarní výhra pro Chlumčany


Branky


17

Keramika zažívá povedené týdny. V prvních dvou jarních kolech neztratila ani bod a vyhoupla se do čela. Naopak Žákava remizovala s Kaznějovem a s přídělem odjížděla z Rokycan. O osudu tohoto zápasu rozhodly 4 slepené góly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestli si někdo po 20 minutách bez gólu odskočil pro občerstvení, mohl následně litovat. Ve 20. minutě totiž otevřel skóre Michal Vojáček, o 3 minuty později proměnil penaltu Jiří Hrdlička a o další minutu později už na 0:3 zvyšoval Lukáš Tomášek. Výsledkovou potupu alespoň trochu odčinil snížením žákavský Matěj Boukal. Od 20. do 26. minuty tedy padly 4 branky, další už ale v prvním poločase nepadly, a Chlumčany tak vedly 3:1.

 

Žákava určitě chtěla rychle snížit, dostat soupeře pod tlak a bodovat. Jediným problémem tohoto plánu bylo brzké inkasování. V 53. minutě navýšel vedení hostů střídající Petr Švec. Tento výsledek už si Keramika pohlídala a z Nezvěstic si odvezly všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Václav Maněna, trenér: Hosté vstřelili za pět minut tři branky a bylo po zápase. Potom se hra vyrovnala a tak se zápas i dohrál.




Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] (74. L. Mourek [-] ) , O. Soukup [-] , M. Štětina [-] (63. M. Soukup [-] ) , M. Soukup [-] (63. R. Škala [-] ) , M. Boukal [-] (74. I. Kašpar [-] ) , S. Nekola [-] , V. Bouda [-] (77. T. Froněk [-] )

TJ Keramika Chlumčany
P. Lösch [-] - J. Havlík [-] (46. P. Švec [-] ) , D. Štolle [-] (69. M. Kulhánek [-] ) , P. Šimána [-] (79. M. Kreis [-] ) , J. Potočník [-] (69. D. Tomíšek [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , J. Hrdlička [-] , M. Němeček [-] (79. T. Hrdlička [-] ) , J. Havlík [-] , L. Milota [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 23. V. Bouda , 89. L. Drugda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - JAKŠ Jan, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Tady bych to viděl na jasnou výhru Chlumčan, i když tato soutěž je nevyzpytatelná. Chlumčany mají ale dobrý kádr a dostávají málo branek. Chlumčany vyhrají 4:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích