0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:15

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Vyrovnaný zápas rozhodla jediná branka, "Alespoň bod jsme si zasloužili," ví Kožíšek


Branky


23

Vyrovnaný zápas rozhodl sporný moment. Nicméně Kralovice po gólu v závěru prvního poločasu udrželi hubený náskok i v poločase druhém a domů si odvážejí 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vážnější situace se odehrála po 8 minutách na útočné polovině hostů. Běláč z levé strany centroval, Gažák v dobré pozici přestřelil. Ani na domácí straně se nehrálo bez šancí. Akci po ose Černý, Radič a Hejhal zakončoval hlavičkou Fabián. Bodurka si připsal ne příliš složitý zákrok. Na druhé straně se chvíli na to mohl radovat Běláč, jeho pokus ale zblokoval dobrým zákrokem Havlíček. Zhruba v polovině poločasu se zmocnil odraženého balónu po rohovém kopu domácí Hejhal. Jeho kroucená střela ale skončila v ochranné síti za Bodurkovou bránou.

Asi největší šanci měl ve 27. minutě Lavička, kterého ale dobrým zákrokem vychytal Jehlík. Chvíli před poločasem se mohli domácí ujmout vedení. Nejdříve to ale byl Radič a po něm Rajt, kteří Bodurku nedokázali překonat.

 

Chvíli před poločasem se z gólu radovali hosté. Domácí ale cítili křivdu, protože Tadeáše Mertla na polovině hřiště jeden z hostujících hráčů zasáhl loktem do obličeje. Rozhodčí ale nechal hru plynout a z následné akce se prosadil Jakub Kulhánek. 

 

 

 

 

Druhý poločas opět nenudil. Šance byly na obou stranách, ani jeden tým ale gól vstřelit nedokázal. V 70. minutě hledal Havlíček dlouhým balonem nabíhajícího Tadeáše Mertla, který byl ale v koncovce pomalý a obránci ho ve velké šance dostihli. Na druhé straně chtěl reagovat Pánek. Jeho pokus měl ale ke gólovému úspěchu daleko. Dobřany v závěru zápasu několikrát nebyly daleko od vyrovnání. V zakončení ale chyběla přesnost. V závěru byla k vidění pouze strkanice po faulu hostujícího Sládka, gól ale už diváci neviděli, a tak si Kralovice odvezly 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Josef Kožíšek, trenér: První poločas byl oboustranně vyrovnaný. My jsme měli dvě gólové šance, ale jinak hra byla v prvním poločase, jak se říká, nahoru a dolů z obou stran. Rozhodl moment ve 45. minutě, kdy hosté dali gól. Z nepochopitelných důvodů rozhodčí nepískl jasný faul na našeho hráče a pak jsme inkasovali. My jsme měli proměnit naše šance a dostat se do vedení, ale bohužel. Po 10 minutách druhého poločasu jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu, kdy jenom čekal na brejky a hrál vyloženě na tyto situace. My jsme měli další 2-3 gólové šance, které jsme ale neproměnili. Tentokrát musím říct, že jsme si alespoň bod zasloužili. Bohužel když neproměňujeme jasné gólové šance, nemůžeme myslet na úspěch.

TJ Sokol Kralovice
Lukáš Sládek, hráč: Do Dobřan jsme jeli s jistým očekáváním, jelikož 14 dní zpět to tam byl okouknout náš spoluhráč Miloš Kulhánek, a tak jsme očekávali nějaké užitečné informace. Bohužel až těsně před zápasem z Miloše vypadlo, že tam jel pouze na zmrzlinu a že tam zrovna hrály holky z Viktorky. Tímto zjištěním jsme se dostali na pole Cimrmanovi filozofie externismu a mohli vesele konstatovat: “Víme vše, nevíme nic.” Pro většinu z nás to byl dvojnásob zajímaví výlet, jelikož jsme mohli očíhnout lokaci, kam nás zavřou, až si pro nás přijdou ti v bílých pláštích. Teď stručné shrnutí zápasu. Hráč zápasu je jednoznačně trávníkář Dobřan, hřiště luxus. Chtěli jsme tomu uzpůsobit taktiku a hrát takzvaně “technickej” fotbal. Bohužel v týmu moc techniků nemáme, akorát jednatel je vedoucí technických služeb v Kralovicích. Tak jsme se po chvíli vrátili k “naší hře”. První poločas jsme zvládli. Druhý poločas byly Dobřany lepší, více na balónu. My se zatáhli do defenzívy, abychom ubránili těsné skóre a posledních 15 minut doufali, že to vyjde. A ono to vyšlo. Na závěr popřeju klukům z Dobřan hodně štěstí do zbytku sezóny. Jedeme dál.



Sestavy


TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - O. Havlíček [-] (76. T. Klír [-] ) , V. Bouček [-] (76. M. Smola [-] ) , M. Fabián [-] (60. D. Mertl [-] ) , T. Mertl [-] , Š. Mertl [-] , P. Hejhal [-] , A. Černý [-] , P. Smetana [-] , L. Radič [-] , J. Rajt [-] (81. M. Hájek [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] (90. M. Bulín [-] ) , P. Gažák [-] , J. Kulhánek [-] , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , O. Berbr [-] , M. Řenč [-] (75. M. Kulhánek [-] ) , O. Růžek [-] , T. Kříž [-] , J. Lavička [-] (61. J. Pecka [-] )

ŽK: 26. Š. Mertl , 31. M. Fabián , 49. T. Mertl , 72. J. Rajt , 91. P. Hejhal - 59. P. Gažák , 91. L. Sládek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - ŠIMEK František, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: remíza

Důležitý zápas pro oba celky, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích