Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:15

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice po vlažném začátku přejely Tlučnou, "Takový tým tu nemá co dělat," zní z tábora domácích


Branky


23

Zápas s jasným favoritem začal vyrovnanou hrou. Postupem času se ale projevilo, kdo by měl určovat tempo hry a tak to také vypadalo. Hosté zaznamenali do poločasu 3 góly, poté přišel na hřiště Pavel Fořt a zbytek už je historie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 20 minut bylo oproti předzápasovým předpokladům vyrovnaných. Domácí začali aktivně, favorizovaní hosté naopak vlažně. Domácí sice aktivní byli, k žádné šanci to ale nevedlo. Po této fázi hry se osmělili také hosté z Křimic. První šanci ještě neproměnil Kovačič, ve 24. minutě se už ale skóre měnilo. Trefil se René Kropáček. O osm minut později, tedy ve 32. minutě, se trefil znovu Kropáček. Hosté neměli dost a ještě do poločasu své vedení navýšili. Na svůj čtyřgólový zápas z minulého víkendu opět gólově navázal David Brabec. Výsledkem 0:3 tak první poločas skončil.

 

 

 

Gólový polštář už hosté měli, a tak si mohli dovolit sestavu prostřídat. Domácí v závěrečných minutách fyzicky odpadli a hostům příliš nestíhali. Křimice ještě ve druhé půli dokázaly přidat 4 branky, když všechny padly po standardních situacích a o všechny se postaral do druhé do druhého poločasu střídající Pavel Fořt. Nikdo jiný než bývalý hráč Viktorie Plzeň nebo Slavie Praha se ve druhé půli gólově neprosadil, a tak zápas skončil vysokou výhrou hostů 7:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Martin Seidl, asistent trenéra: Těžký… Byl to střet dvou jiných světů resp. dvou odlišných fotbalových filosofií. My jsme tým, kde nám hrají odchovanci, místní kluci, kdež to Křimice si přivedly v zimě 4 kluky z divize nebo ČFL a tomu nelze konkurovat. My to máme prostě postavené jinak, hrajeme s klukama, kteří tady vykopali B třídu a pak i A třídu a takovým týmům, které si mohou koupit koho chtějí, konkurovat nemůžeme. V prvním poločase jsme ale byli víceméně velmi konkurenceschopní, byť jsme 0:3 prohrávali. Ve druhém poločase pak nastoupil Pavel Fořt, dal nám 4 góly a bylo vymalováno. Křimice jsou tým, který, v dobrém slova smyslu, nemá v této soutěži co dělat. Chtějí to dotáhnout do divize, my jim přejeme hodně štěstí, ale tohle není “A-třídový” klub.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: V sobotu dopoledne jsme na další zápas zajížděli do nedaleké Tlučné. Byli jsme si vědomi, i k vzhledem k výsledkům domácích, že to bude jen o našem přístupu k zápasu. Prvních 20 minut jsme se ještě rozkoukovávali po krásném hřišti, ale pak jsme začali proměňovat naše šance a do šaten jsme šli tak ve vedení 3:0. Výsledek nám dovolil pošetřit síly některých hráčů a tak jsme vypustili na druhý poločas další hladové hráče a to bylo v druhém poločase znát. Doslova “ONEMAN SHOW” si z druhého poločasu udělal právě střídající hráč Pavel Fořt a ukázal, že výběr místa ve vápně a zakončení má stále skvělé. Díky celému týmu za vydařený zápas, na který jsme pak navázali na týmovém grilovaní. Domácí Tlučné přeji, aby se jim ve zbývajících zápasech dařilo. Vím, jak psychicky náročné je být tak dlouho bez vyhraného zápasu…



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - D. Černý [-] (70. P. Soukup [-] ) , J. Sadílek [-] (70. J. Saitz [-] ) , P. Hiťha [-] (80. M. Kouřil [-] ) , J. Folk [-] (80. S. Polák [-] ) , L. Kouřil [-] , R. Novák [-] , M. Škoda [-] (70. L. Polák [-] ) , J. Saitz [-] , O. Šafránek [-] , M. Stehlík [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - M. Pinc [-] (68. J. Szedmák [-] ) , P. Grambal [-] (46. P. Mariánus [-] ) , R. Hřebík [-] (68. Z. Bečka [-] ) , J. Pekárek [-] , T. Čechura [-] - L. Čejka [-] (46. J. Volena [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Brabec [-] - R. Kropáček [-] - J. Kovačič [-] (46. P. Fořt [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - RUBÁŠ Jaroslav, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Chrž
Tip experta: výhra hostů

Tlučná potřebuje nutně body, ale s Křimicemi to asi nevyjde, 3 body si odvezou Křimice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů