Nelíbilo se mi, jakým směrem se to tam ubírá, říká o nepokračování v Přešticích Jakub Javorský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Jakub Javorský z Chlumčan. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. Druhá část rozhovoru zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dokázal jsi ve dvou zápasech po sobě nastřílet hattrick. Vzpomeneš si, kdy se ti něco takového naposledy povedlo?
Nevzpomínám si, že by se to někdy stalo.
V sestavě kola jsi zvítězil právě po těchto dvou výkonech. Máš tušení, komu můžeš děkovat za hlasy?
Určitě týmu, rodině a kamarádům, kterým jsem o tom řekl.
Máš už představu, jak velký bude tvůj příspěvek do týmové kasy?
Nevím, kolik to bude přesně, ale jsem si jist, že to bude pálka.
V Chlumčanech jsi od konce září, takže už tam jsi de facto jako doma. Jak to ale bylo na začátku? Byl v týmu někdo, koho jsi znal nebo jsi šel úplně do neznáma?
Šel jsem tam do neznáma, ale předem jsem slyšel, že tam je skvělá parta, což se mi potvrdilo a jsem rád, že jsem sem přestoupil.
Ronaldo měl Marcela, Lewandowski měl Reuse… Máš ty nějakou fotbalovou spřízněnou duši - nejlepšího fotbalového kamaráda?
Je to Martin Procházka, ale bohužel už s ním nehraji. Když jsem hrál v Přešticích za dorost, tak polovina gólů které jsem dal, byly jen díky němu.
Celou dorosteneckou kategorii jsi strávil v Přešticích. Tamní A tým hraje ze známých důvodů okresní přebor Plzeň-jih. Existovala reálná možnost, že bys po konci v dorostu hrál zde, nebo byla od začátku jasná volba vyšší soutěž?
Věděl jsem, že zde nechci pokračovat, jelikož se mi nelíbilo, jaký směrem se to tam ubírá, a když přišla nabídka z Klatov, tak jsem neváhal a šel do toho.
Přišel jsi, jak jsi řekl, z divizních Klatov. Jaká to byla zkušenost? Na co nejraději v tomto angažmá vzpomínáš?
Zkušenost to byla skvělá, ale hlavně bylo hezké si zahrát MOL Cup, a také na svůj první gól.
Proč v Klatovech skončil, kdo umí nejvíce pobavit chlumčanskou kabinu nebo jak vzpomíná na krátkou kariéru rozhodčího? To se dozvíte v druhé části rozhovoru, kam se můžete prokliknout přes hypertextový odkaz v perexu tohoto článku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.