Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Blovice porazily Štěnovice a posunuly se na páté místo


Branky


11

Blovice zvítězily v 19. kole 3-0 nad Štěnovicemi. Domácí rozhodli o výsledku utkání již v prvních 45 minutách, kdy soupeři nasázeli tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro Blovice

Rozdílnost získaných bodů i postavení v tabulce, plus výhoda domácího prostředí, to vše hrálo do karet domácím. Ti začali obvyklým vysokým presinkem a velkým tlakem, který nakonec korunovali brankou, a to již v 5´, RK zahrál přesně Tříska a hlavou nekompromisně zakončil matador Zdvořáček. Domácí se uklidnili, ale asi až příliš, poněvadž nepřesností bylo z jejich strany dost a dost, k zápasu se postavili velice lehkovážně a koledovali si od tabulkově slabšího soupeře o fotbalové „pár facek“. Hosté hráli jednoduše, ale důsledně v osobních soubojích, výsledkem jejich snahy byly zasloužené šance, kdy během krátké chvíle dali dokonce tyč i břevno! Blovické zachránila další standardní situace, odražený balon vracel po RK zpět na branku dorostenec Břicháček, střela sice neprošla hradbou těl, ale k odraženému balonu se dostal zkušený Rous, ten se již v 28´nemýlil a bylo to 2:0. V závěru poločasu se přes několik hráčů soupeře šťastně proháčkoval u brankové čáry rychlonohý Krásný, jenž dal ukázkově balon pod sebe, na něho si naběhl další dorostenec Vlčnovský, a ten na dvakrát brankáře překonal, 3-0.

Druhý poločas moc fotbalové krásy nenabídl

Ve druhém poločase to byla z obou stran fádní kopaná, rytmem i nasazením spíše připomínala III.třídu, takže v sobotu se žádná oslava fotbalu v Blovicích nekonala. V některých momentech se zbytečně hra vyostřila, spíše, než herní dovednosti bylo slyšet, jak se hráči navzájem častovali verbálními urážkami. Všichni zřejmě zapomněli, že tohle vše je jen hra a v pondělí jdeme stejně všichni zase do práce, …. Tedy alespoň my-někteří 

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: O poločase jsem hráčům mj. vytknul pasivní a naivní hru, přišlo mi, jako kdyby měli všichni k obědu vepřovou se zelím a k tomu si přidali deset knedlíků! Příliš si to neumím vysvětlit, nenašel jsem odpověď, kam se poděla naše rychlost a atraktivní kombinace? Tentokráte nastoupili opět 4 dorostenci do základu a pátý byl na lavičce, sbírají minuty, to bylo asi jediné pozitivum. Sice po hřišti neběhal žádný Jirka Luňák, ale jeho pověstných „vaginálních opisů“ bylo slyšet někdy až příliš. Bohužel, ani naše chování vůči hostům nebylo příliš košer, to mě mrzí. Respekt k soupeři by měl být základ pro jakoukoliv hru a výkonnost.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Za krásného jarního počasí jsme zavítali na půdu Blovic a bohužel jsme do utkání nevstoupili dobře. Z první standardní situace jsme inkasovali, domácí byli v prvním poločase velice efektivní a každou naší chybu nebo nedůslednost potrestali gólem, to byl jediný rozdíl mezi oběma týmy, jinak byl zápas vyrovnaný a šance jsme měli i my, bohužel naše šance buď skončily ned§razným zakončením nebo jen orazitkovaly tyče domácí branky, a tak bylo o poločase skóre 3:0 pro domácí.Druhý poločas už moc vyložených šanci nenabídnul, spíš se na hřišti začalo trošku jiskřit a domácí si s naší pozornou obranou moc nevěděli rady.Tento zápas byl jedním z těch našich lepších zápasu, byli jsme aktivní, celý tým se snažil a rozhodně to byl z naší strany jeden z lepších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - I. Ivanov [-] (85. Š. Merhaut [-] ) , A. Zdvořáček [-] , R. Kolář [-] - L. Krásný [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , J. Vokurka [-] (65. J. Diviš [-] ) , M. Heřman [-] - J. Vlčnovský [-] (81. M. Vojtěch [-] ) , L. Břicháček [-] -

TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - . Koželuh [-] , M. Fabián [-] (55. P. Brejcha [-] ) , T. Fink [-] , M. Boček [-] (82. J. Šimek [-] ) , J. Jůza [-] , M. Kokoška [-] , Z. Švec [-] , J. Uxa [-] , M. Matoušek [-] (72. J. Lederer [-] ) , J. Tomašek [-]

ŽK: 73. L. Krásný , 88. M. Heřman , 88. J. Šabata - 73. Z. Švec .
Hráči zápasu: J. Vlčnovský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠIMEK František - KRAUZ Jan, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Blovice doma vyhrají a Lukáš Krásný dá minimálně 2 góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích