2:1
(0:0)
61. K. Pros
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lubná doslova urvala vítězství nad Jesenicí


Branky


53. P. Kollár , 86. M. Hranai - 61. K. Pros
16

Lubenská sestava se na zápas s Jesenicí neskládala vůbec lehce. Hosty nečekalo nic snadného, protože Baník nezapomněl na podzimní porážku, kterou měl v plánu soupeři vrátit i s úroky. Vyrovnaný zápas ale dlouho neměl vítěze a zdálo se, že se body budou dělit. Domácí ale v závěru urvali zápas na svou stranu a i když se hodně nadřeli, tři body nakonec získali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První větší šanci měla po pár minutách hry Jesenice. Hosté měli možnost zahrávat přímý kop těsně za šestnáctkou. K míči se postavil Kovář, utaženou levačkou poslal míč kolem zdi a Herink musel do akce. Na druhé straně se musel mít na pozoru také Flajšingr. Nejprve vyrážel střelu Hranaie a poté musel zakročit i proti hlavičce Brabce po rohovém kopu.

 

Ve zbytku první půle byly k vidění na obou stranách pološance, které brankou neskončily. Vyrovnaný poločas tak neměl vítěze a na úvodní branku si museli diváci počkat do zbytku utkání.

Hranaiův vítězný gól

Druhá polovina nemohla pro Baník začít lépe. Běžela 53. minuta, Vopat ve středu hřiště přiťukl Kollárovi a ten z jedničky práskl do míče. Jeho lehce tečovaná křížná střela zapadla o tyč za Flajšingra a první gól byl na světě - 1:0. Jesenice ale přispěchala s rychlou odpovědí a po hodině hry bylo srovnáno. K Prosovi se dostal ze středu hřiště míč a jesenický rychlík se dostal přes bránícího hráče. Dalši dva se ale na něj hned nalepili, i tak si ale Pros vytvořil pozici pro zakončení a zpoza vápna levačkou krásně vymetl šibenici - 1:1.

 

A hosté nebyli vůbec daleko od vedoucí branky! Pros obdržel krásnou českou uličku a šel sám na Herinka. Ten ale předvedl skvělý zákrok a svůj tým podržel! Poté si poradil i se zakončením Emelianova ze střední vzdálenosti. Lubná má v současné době úzký kádr a na hřiště musel z pozice střídajícího hráče jinak brankář Zemjanek. Do velké šance se dostal Varyš. Lubenský rychlík dostal křížný míč za obranu, ale nahrávku si vhodně nepřipravil a jeho zakončení zamezil za pět dvanáct navrátivší se bek.

 

Čas plynul a stále platil nerozhodný stav. Utkání se dostalo do poslední desetiminutovky, ve které byla na lubenských hráčích vidět snaha urvat vítězství na svou stranu, o což se ale pokoušeli též jeseničtí borci, kteří stále cítili šanci klidně na vítězství. Nakonec rozhodla o osudu utkání 86. minuta. Jesenický nedůraz u střídaček využil Trejbal, který poslal do lajny Varyše. Ten poslal do šestnáctky nahrávku pod sebe na úroveň penalty, kde byl připravený Hranai a přesnou ranou k tyči rozhodl - 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Urvané a vybojované body. Poslední dobou se nám herně nedaří, do toho velká absence. Jesenice přijela bojovat a my jsme ji chtěli oplatit porážku z podzimu. Povedlo se. Ubojované utkání se šťastným koncem, kde jsme si hrábli na dno. Bylo vidět, že i když se nedaří, tak kluci chtějí vyhrát a na konci se povedlo rozhodnout. Bohužel počítáme další ztráty a horko těžko budeme stavět sestavu na středu. Ještě bych chtěl zmínit, i když to nedělám, výkon mladé trojice rozhodčích. Nevím, jak to viděl delegát, ale za mě to zvládli skvěle.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Byl to remizový zápas. Oba týmy mohly rozhodnout o svém vítězství daleko dříve, oba měly velké šance. Bohužel fotbal je někdy krutý a i když je pohled na tabulku takový, jaký je, tak bych si troufl říci, že jsme byli o procento lepší, ale štěstí nám nepřálo. Někdy je lepší prohrát 7:0 než takhle. Celkově to byl ale férový zápas, byla dobrá atmosféra a překvapil mě i velmi dobrý výkon mladých rozhodčích.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - D. Vopat [-] (66. P. Zemjanek [-] ) , P. Košťál [-] (46. L. Klik [-] ) , J. Klíma [-] , A. Trejbal [-] , M. Toráč [-] , L. Brabec [-] , D. Varyš [-] , M. Hranai [-] , L. Kříž [-] , P. Kollár [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - M. Kovář [-] (72. J. Kočička [-] ) , A. Emelianov [-] , P. Pošta [-] , M. Pacourek [-] (68. J. Pfejfer [-] ) , P. John [-] , V. Bouda [-] , K. Pros [-] , J. John [-] , J. Mutínský [-] , R. Bešík [-]

ŽK: 39. J. John , 59. M. Kovář .
Hráči zápasu: M. Hranai , A. Trejbal , A. Herink - K. Pros , P. Pošta .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: VÁŇA Josef - LIPRT Tomáš, BROUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Quang Vu Tran
Tip experta: výhra domácích

Lubná minulé kolo ukázala proti nám své kvality, a tak zápas nevidím jinak než pro ni.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích