7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 13:30

22.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov si vysloužil od Malšanů sedmičku


Branky


8. V. Míka , 10. L. Vávra , 17. P. Vařil , 37. L. Vávra , 68. V. Kadlec , 71. L. Vávra , 81. M. Vlk
19

Dvaadvacáté kolo krajského přeboru odstartovalo duelem na fotbalovém plácku v Roudném, kam k okresnímu derby dorazil Rudolfov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm kulí jako v Sarajevu

Podzimní souboj těchto dvou soupeřů skončil na podzim výsledkem 6:1 pro Malši a i tentokrát se fanoušci dočkali sedmi přesných zásahů. Parádní vstup do utkání v podání domácích hráčů odšpuntoval po osmi minutách Daniel Zíka, na kterého navázal o dvě minuty později zimní navrátilec Ladislav Vávra, který se prezentoval povedeným slalomem skrz hostující "kuželky". Hosté nevěděli, kam dřív skočit a v 17. minutě přidal třetí branku Roudného Patrik Vařil, jehož rána z hranice šestnáctky zaplula až za záda bezmocného Keřky. Poslední branku prvního poločasu si připsal ve 37. minutě opět Ladislav Vávra, který nikým nehlídán dorazil pohotově míč do odkryté části branky.

Ve druhém dějství vražedné tempo domácího týmu sice opadlo, nadále však padaly krásné góly. V 68. minutě se připomněl nejlepší střelec soutěže Viktor Kadlec, který neměl problém dorazit míč do prázdné branky po milimetrové přihrávce svého spoluhráče. O tři minuty později přidal navíc šestý gól Ladislav Vávra, který tak završil svůj hattrick. V závěrečné desetiminutovce byl ústřední postavou utkání domácí Martin Vlk, který nejprve v 81. minutě uzavřel gólový účet zápasu a následně v 88. minutě neproměnil nařízený pokutový kop, při kterém Keřka vyrazil jeho slabou střelu.

Ani tento dílčí úspěch v podání Keřky však na výsledku utkání již nic nezměnil a Rudolfov tak podlehl Roudnému vysokým rozdílem 7:0. Naopak Malše zůstává nadále v boji o druhé místo.



Sestavy


TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Vogl [-] , M. Zach [-] (59. D. Cepák [-] ) , L. Vávra [-] (72. M. Michálek [-] ) , M. Vlk [-] , D. Zíka [-] (68. A. Goretki [-] ) , P. Vařil [-] , V. Kadlec [-] , V. Míka [-] , P. Cepák [-] , L. Wohlgemuth [-] (68. D. Malý [-] )

SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] , J. Novotný [-] , V. Vejvar [-] (77. J. Toman [-] ) , V. Dvořák [-] , F. Peiger [-] , Š. Prokeš [-] , O. Tlamsa [-] (46. V. Zach [-] ) , M. Sládek [-] (64. S. Havel [-] ) , R. Tyrpák [-] , D. Boček [-]

Hráči zápasu: L. Vávra .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Frček Filip - BRYCH Jiří, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Filip Blažek
Tip experta: výhra domácích

Rudolfov venku v posledních zápasech neboduje, Roudné naopak na domácí půdě často posílá soupeře domů s debaklem. S chutí si zastřílí i tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích