0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:00

23.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník loupil ve Strakonicích


Branky


24

Junior v jarní části doposud na domácím hřišti neprohrál a další těžký sok dorazil Na Křemelku z Olešníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři body pro hosty

Ve Strakonicích se prosazovali pouze hosté, kteří proti Junioru nastoupili bez zraněného Lafaty. Jako správný lídr se však ukázal kapitán Jakub Kalášek, který Olešník poslal do vedení ve 24. minutě. Junior se snažil, zejména ve druhé půli, o vyrovnání, proti však byla hostující obrana v čele s brankářem Tomáškem. Jednobrankový náskok nakonec rozšířil až v samotném závěru Jakub Martinec, jehož branka v 84. minutě dodala do závěrečných minut hostům potřebný klid.

Olešník tak vyloupil areál Na Křemelce za výsledku 2:0 a připsal si další tři body do tabulky. Naopak Junior přišel o svojí domácí neporazitelnost, kterou se v jarní části sezony mohl pyšnit.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Skončila nám série bez prohry na domácím hřišti, ale nutno podotknout, že s velmi kvalitním týmem. Olešník byl od začátku lepší na míči. My jsme se snažili zodpovědně bránit a vyrážet k brejkům. Bohužel jsme inkasovali po centru ze strany a do kabin se šlo za stavu 0:1. V kabině jsme si vyříkali pár věcí. Chtěli jsme zlepšit přístup k hostujícím hráčům a být odvážnější směrem dopředu. Škoda, že se nám nepovedlo z nějaké brejkové situace vyrovnat. Měli jsme tři šance, ale buď brankář, nebo naše nemohoucnost v zakončení nás stála lepší výsledek. Olešník přidal v závěru do otevřené obrany druhý gól a zaslouženě zvítězil. Pozitivní pro nás je nastoupení tří dorostenců. Zvonek odehrál výborný zápas a ani Mrkvička s Prokopem nezklamali.




Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Smola [-] , L. Zvonek [-] (84. L. Prokop [-] ) , K. Krejčí [-] , S. Legdan [-] , T. Prajzler [-] , J. Váchal [-] (64. J. Máška [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] (81. V. Mrkvička [-] ) , L. Pomej [-] , B. Kubeš [-]

FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] , J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Toth [-] (87. D. Heller [-] ) , J. Tlapa [-] , T. Vrážek [-] (63. M. Beko [-] ) , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (84. J. Turek [-] ) , M. Miklík [-] (87. J. Píša [-] ) , J. Řepa [-] (70. M. Pavlík [-] )

Hráči zápasu: J. Kalášek .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Kaštánek Libor - BOČEK Petr, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Maxim Stöger
Tip experta: výhra domácích

Do zápasu jdeme jako outsider, ale na domácím stadionu držíme neporazitelnost a budeme v tom chtít dále pokračovat.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů