0:3
(0:3)
13. F. Dolejš (vl.)
19. T. Klíma
30. T. Klíma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Středeční dohrávka dopadla vítězně pro Sušici


Branky


13. F. Dolejš (vl.) , 19. T. Klíma , 30. T. Klíma
21

 Ve středu vážila cestu do Staňkova Sušice. Hosté si o víkendu poradili se Slovanem a stejný plán měli také nyní. V cestě jim stál Staňkov, který poslední 3 zápasy prohrál. Se Sušicí to je čtvrtý zápas bez bodového zisku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestli si někdo ať už z přítomných diváků nebo fotbalist na hřišti vzpomněl na podzimní vzájmné utkání, našel v prvních půl hodině jistou paralelu. V Sušici totiž fotbalisté Staňkova na konci září prohrávali po půl hodině již 0:3. A co se stalo nyní ve Staňkově? Po 30 minutách vedli hosté 3:0.

Skóre otevřel k velké smůle své i týmu domácí František Dolejš, který překonal vlastního gólmana. To bylo ve 13. minutě. O šest minut později už byl Jánský překonán hráčem soupeře. Trefil se Tomáš Klíma. Kapitán hostujícího týmu překonal zkušeného gólmana i ve 30. minutě, a poločas tak skončil již zmíněným výsledkem 0:3 z pohledu domácích.

 

 

 

Všem bylo jasné, že si 3 body odvezou hosté. Druhý poločas se dohrával spíše z povinnosti a jediné přání obou trenérů bylo, aby se žádný z jejich svěřenců před dalšími víkendovými zápasy nezranil. Další gól už nepadl a zápas skončil výsledkem 0:3.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen VV FK Staňkov: Prospali jsme první poločas, dali jsme si sami jeden vlastní ukázkový a druhý polovlastni gól, poté třetí a bylo po zápase. Druhý poločas už se jen dohrával..




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - D. Gerber [-] , T. Kopecký [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] - V. Záhoř [-] , P. Zámostný [-] , J. Kubina [-] , M. Žáček [-] - T. Pitipáč [-] (34. J. Jung [-] ) , M. Kastl [-] (79. T. Kucharič [-] )

TJ Sušice
D. Těžký [-] - H. Vichr [-] , T. Marek [-] (55. L. Karas [-] ) , A. Pivetz [-] , P. Pechek [-] (55. J. Kysilka [-] ) , T. Klíma [-] , O. Míčka [-] , L. Hájek [-] , J. Králík [-] , V. Kopa [-] (74. V. Bauer [-] ) , L. Kodýdek [-]

ŽK: 59. F. Dolejš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Sládek
Tip experta: výhra hostů

Sušice s námi v neděli svedla náročný souboj a mnohdy nás přehrávala. Kluci ze Sušice se ve Staňkově vrátí na kolej a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů