0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zborník dvěma góly prodloužil plánské trápení


Branky


1

Planá nad Lužnicí prožívá hodně nepovedený podzim a písecké béčko si odvezlo tři body. V 75. minutě zvyšoval na 2:0 Holub, Zborník pak v poslední minutě upravil na konečných 3:0 pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zborník otevřel skóre

Vzájemné oťukávání obou celků ukončil v 11. minutě hostující Luděk Zborník. Vůbec první střela na bránu v zápase skončila v síti - a to s velkým přičiněním gólmana Plané Bohumila Brandštýla. Písečtí drželi balón na kopačkách, ale domácí je tlačili do středu hřiště. Luděk Zborník, který se nacházel už na hranici středového kruhu nehledal dalšího spoluhráče do stále těžší kombinace, ale poslal míč směrem na Brandštýla. Místo jednoduchého zákroku však přišel možná nečekaný odskok a kiks - 0:1.

 

V 18. minutě to dvakrát po sobě zkoušel Luboš Machovský. První střelecký pokus zblokovala obrana Plané, ale druhý znovu vystrašil nejistého Brandštýla, když se odrazil od jeho nohou. Lukáš Varyš na druhé straně se příliš nezapotil. Domácí na něj vyslali během první půle jedinou střelu - a to ještě hodně propagační.

 

Dění na hřišti ovládalo písecké béčko. V situacích, které mohly vést k navýšení rozdílu ve skóre se objevili Petr Velek, Luboš Machovský, Pavel Keclík či Petr Listopad, do přestávky však další radost už nepřišla.

Písek venku poprvé za tři body

S nástupem do druhé pětačtyřicetiminutovky bylo nebezpečno před oběma brankami. Lukáš Varyš přes pro hosty slibně se vyvíjející akci zasahovat nemusel, zato Bohumil Brandštýl byl rád, že za něj po střele Luboše Machovského na brankové čáře nebezpečí hasila obrana.

 

Domácí hrozili spíše sporadicky a mnohdy za přispění hostů, ale Písek byl fotbalovější a hlavně střílel góly. O ten druhý se v 75. minutě postaral nádhernou ranou z voleje z hranice šestnáctky Holub. Jeho bomba se otřela o břevno a rozvlnila síť za bezmocným Brandštýlem - 0:2.

 

Poté o sobě znovu dával vědět Luděk Zborník. Příležitosti ze 77. a 82. minuty brankou neskončily, ale v nastaveném čase se hostující záložník druhé trefy v utkání dočkal a zpečetil tak první tříbodovou výhru Písku z venkovních duelů - 0:3.

 

ZDROJ: http://www.fcpisek.cz/



Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , T. Štiak [-] , L. Sedláček [-] - R. Welzl [-] , M. Janovský [-] , D. Do Trung [-] (86. M. Jílek [-] ) , R. Voneš [-] (72. Z. Handrejch [-] ) - J. Pospíchal [-] (62. T. Pösinger [-] ) , J. Trčka [-]

FC Písek B
L. Varyš [-] - D. Pichlík [-] , O. Hudák [-] (58. J. Kinkor [-] ) , D. Uhlík [-] , P. Velek [-] - L. Machovský [-] , L. Zborník [-] - P. Keclík [-] - P. Listopad [-] , L. Holub [-] , V. Zeman [-] (51. F. Stráský [-] )

ŽK: 28. J. Pospíchal , 72. T. Štiak , 90. M. Šahajda - 67. P. Listopad .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vican Miroslav - HANES Tomáš, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 10. 2016 17:52
Tezke tipovat ale Pisek by mel vyhrat