Český Brod předvedl famózní sezónu

0

Tým Českého Brodu byl již několik kol před koncem soutěže jistým vítězem okresního přeboru. Několik statistických údajů o tomto týmu najdete v článku.

Výhra Českého Brodu v Ratboři 1:11 hned v prvním kole udala tón celé soutěži. Brod se díky skóre hned po prvním kole usadil na první příčku a tu již do konce soutěže neopustil. Brod opanoval tabulky doma, venku, podzim. Jen v jarní části skončil na druhém místě o tři body za Jevany. Doma tento tým neztratil ani bod. Venku třikrát prohrál a tři remízy dovedl po penaltách k zisku druhého bodu. V této loterii má tedy jako jediný tým 100% úspěšnost.

 

Jako jediné mužstvo dokázalo brodské nastřílet přes stovku branek a jejich průměr je 4,5 gólu na zápas. Hned 40 gólů (druhé místo v tabulce střelců) nasázel do soupeřových sítí Tomáš Mašanský. Druhým šutérem je Jan Makovský s dvaadvaceti zásahy. Tito dva byli tedy autory více než poloviny všech gólů. Třetí nejlepší počet má tým v počtu obdržených branek a gólman Tomáš Vymazal dokázal třikrát udržet čisté konto.

 

Právě brankář týmu Tomáš Vymazal nasbíral nejvíce odehraných minut (2107). K číslu 2000 odehraných minut se ještě blíží Jakub Skořepa, ale více jich není. To svědčí o širokém kádru. Čtyřicet devět žlutých a dvě červené nasvědčují, že nebylo příliš potřeba něco zachraňovat fauly. Tým spíše doplácel na důraznou hru, na kterou jsou hráči zvyklí, ale rozhodčí OP na ně brali přísnější metr. Nejvíce žlutých karet obdržel Jan Moško (9).

 

Názor trenéra Zdeňka Šmejkala se nám bohužel nepodařilo získat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou