Ratboř na jaře zažila kolaps

0

Slavoj Ratboř, tým, který ještě před dvěma lety hrál 1.B třídu zažívá velký sešup. Jaro mu vůbec nevyšlo a ze třinácté pozive sestupuje.

Po podzimu solidní deváté místo a zisk osmnácti bodů. Bohužel jarních bodů bylo pouze sedm a v jarní tabulce je Ratboř jasně poslední. V součtu třináctá pozice a sestup do III. třídy. To v Ratboři asi nikdo nečekal. V tabulce domácích zápasů mu patří předposlední místo, venku dokázal získat osm bodů, což stačí na jedenácté místo. Penalty týmu moc nešly, když z pěti pokusů pouze dva dovedl k plusovému bodu.

 

Čtyřicet sedm vstřelených gólů odpovídá spodku tabulky, ale inkasovaných jedenadevadesát je druhý nejhorší počet. Denis Jeřábek sice jedenkrát udržel nulu na svém kontě, ale to nestačilo. Mezi střelci je nejlepším Ladislav Brtník (12), který ale odehrál jen jarní část soutěže. Dalším v pořadí je Lukáš Vohnický (8).

 

Hned dva hráči odehráli všechny minuty - již zmiňovaní Lukáš Vohnický a Denis Jeřábek. Těsně pod dva tisíce minut se dostal David Kemza. Tým může potěšit jedině výhra v soutěži slušnosti, i když to mohla být také jedna z příčin sestupu. Žádná červená a jen třiadvacet žlutých karet je na titul Fair Play. Nejčastěji viděl žlutou kartu Jaroslav Skopec (7).

 

Názor trenéra Ladislava Pěkného se nám nepodařilo zajistit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou