SK Bečváry - Viktoria Sedlec 1:4 (1:2)

0

Nováček okresního přeboru, tým SK Bečváry, si k prvnímu přípravnému utkání pozval celek Sedlce z kutnohorského přeboru. Po rychlém úvodním gólu domácích se z dalších branek radovali hosté.

Někteří diváci ještě ani nestihli dorazit na hřiště, když Miroslav Černý s přehledem otevřel skóre. Dostal se k míči přibližně dva metry v šestnáctce a přesnou placírkou uklidil míč k tyči. Domácí byli v úvodu aktivnější a měli častěji míč pod kontrolou. Bohužel se jim nedařilo dostat se za obranu soupeře a střely z větší vzdálenosti byly většinou slabé a nebo neumístěné. Hráči hostující Viktorie postupně hru vyrovnali a do přestávky dvěma góly otočili skóre.

 

Po pauze byl k vidění podobný obrázek hry a hosté dalšími dvěma góly dotáhli utkání do vítězství.

 

O hodnocení zápasu a úvodu přípravy jsme požádali trenéra SK Bečváry, Josefa Kubu: "Ještě stále nejsme kompletní, ale to je dáno probíhajícími dovolenými. Ani na trénincích to není s plnou účastí. Na to se ale nemůžeme vymlouvat. K dnešnímu zápasu - myslím, že jsme herně nepropadli, ale jsme málo efektivní vepředu. A šance jsme si vytvořili, protože já osobně považuji za šanci a střelu zpoza vápna. Když je střelec neatakovaný, tak je to dobrá pozice. Bohužel jsme dnes příliš branku netrefovali. No, byl to první zápas, tak se to zlepší...

Ještě bychom rádi oslovili nějaké hráče na posílení. Zatím se nám na přestupovém trhu nedařilo a tak za zmínku stojí pouze návrat gólmana Ondry Stoupy z hostování v Kutné Hoře. Myslím, že nás žádný post vysloveně netrápí, ale kádr je docela úzký a kdyby přišly nějaká zranění, tak bychom mohli mít problémy. Samozřejmě zkvalitnit kádr by bylo vhodné, ale kde brát..."

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou