EXPERT TIP - 1.kolo Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 7.8.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Broža

 

Jsem odchovancem Moravce, kde jsem začal v roce 1995 v mladších žácích pod trenérem Tulisem. Za muže jsem začal nastupovat v patnácti letech. Krátce jsem hostoval v dorostu Velkého Meziříčí. V roce 2006 jsem odešel do Bystřice n.P., kde jsem si vyzkoušel krajský přebor. Po návratu na Moravec jsem přešel do Strážku a poslední tři sezóny jsem odehrál v dresu Osové Bítýšky. Před touto sezónou jsem se vrátil do svého mateřského klubu – TJ Moravec. Souhrou okolností jsem se stal i hrajícím trenérem a doufám, že nás čeká úspěšný rok!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Náměšť řadím k největším favoritům na postup. Už tak kvalitní kádr ještě posílil Roman Durajka, který loni na podzim nastupoval ve třetí lize za VelMez. Měřín začal s přestavbou kádru a chvíli to potrvá než se nadějní dorostenci začnou prosazovat v mužích, kde je hra přeci jenom důraznější.

Tip experta: 2 33 - 22 - 45 %
Komentář experta:

Souboj loňských vítězů okresních přeborů. Jihlavský Velký Beranov střílel loni průměrně 5 branek na zápas a suverénně vyhrál soutěž s jedinou porážkou na svém kontě. Hosté se netají ambicemi na další postup a věřím, že v Třebelovicích zvítězí.

Tip experta: 2 0 - 22 - 78 %
Komentář experta:

Od kluků vím, že nás nečeká lehký zápas, ale přesto pevně věřím ve tři body. Musíme si dát pozor na domácího Krupicu. Za nás se v ofenzivě prosadí ve formě hrající Juračka, kterého střelecky doplní Martin Černý. Tipuju 0:2 

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Nejzkušenější tým soutěže se v letní přestávce netrápil přátelskými zápasy. Věřím, že domácí své zkušenosti v tomto zápase prodají a druhý tým loňského třebíčského přeboru s přehledem porazí. Prosadit by se mohla nová posila Michal Škorpík.

Tip experta: 1 67 - 22 - 11 %
Komentář experta:

Bítešské béčko mělo fantastické jaro, ale totéž se dá říci o loňském přeborníkovi žďárska z Nedvědic. Určitě se prosadí Honza Pohl, za hosty by mohl výsledek korigovat Michal Havlíček.

Tip experta: 2 56 - 22 - 22 %
Komentář experta:

Oba týmy hráli loni o záchranu, oběma nevyšla generálka minulý víkend. Hostující trenér Michal Strachoň určitě své kluky dobře namotivuje a odveze si z horké půdy Štěpánova všechny body.

Tip experta: 0 22 - 45 - 33 %
Komentář experta:

Pro mne dva úplně neznámé kluby, které se loni pohybovaly ve středu tabulky. Věřím, že se prosadí matadoři Matoušek s Konířem a obě družstva si body podělí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Broža 6
2. Jakub Doušek 4
3. Arnošt Sláma 4
4. Karel Krejčí 4
5. Tomáš Laš 3
6. Luboš Řezníček 2
7. Matyáš Procházka 2
8. Marek Jašek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.