EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024

Datum kola: 13.8.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jaroslav Pajkr

Expertem pro následující kolo se stal Jaroslav Pajkr, člen STK ve Žďáře nad Sázavou. Je sekretářem a vedoucím družstva mužů TJ Sokola Jimramov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 21 - 16 - 63 %
Komentář experta:

Očekávám vyrovnané utkání dobré úrovně. Domácí si přeložili utkání na neděli, tak není jasné kolik hráčů z kádru áčka nastoupí, mohou také využít šikovné dorostence, kteří zatím nehrají. Hosté hráli v minulém ročníku velmi dobře a tak zajímavé utkání skončí nerozhodně.

Tip experta: 1 56 - 11 - 33 %
Komentář experta:

Domácí na svém hřišti podávají dobré výkony, jsou důrazní a soubojoví, hosté hrají pohledný kombinační fotbal, ale mají problémy s koncovkou, utkání bude vyrovnané, ale těsně zvítězí domácí.

Tip experta: 1 53 - 5 - 42 %
Komentář experta:

Domácí jsou nováčkem soutěže a přiznám se, že je vůbec neznám, ale jistě dle tradice budou dobře kombinovat a spoléhat na standartní situace, hosté jsou zkušení a opírají se o výkony brankáře Bureše a dvojice Jančík, Pavel Mitáš. V tomto utkání zvítězí těsně domácí, nováčkovský elán předčí zkušenost.

Tip experta: 0 68 - 16 - 16 %
Komentář experta:

Další vyrovnané utkání, domácí částečně posílili a brankář Hájek si stále drží vysokou úroveň výkonů, běhavým a kombinačně zdatným hostům bude vyhovovat kvalitní a velké hřiště v Pohledci a tak si mužstva body rozdělí.

Tip experta: 2 32 - 21 - 47 %
Komentář experta:

Domácí nováček to bude mít hodně těžké proti důraznému celku hostí v čele s nejlepším hráčem loňské sezony III.třídy Soudkem, kanonýrem Ostrýžem a bezchybným Smolíkem vzadu a tak přes dobrý výkon se zkušenými hosty těsně prohraje.

Tip experta: 2 26 - 5 - 69 %
Komentář experta:

Loňský účastník I.B. třídy si na parádním hřišti v Losenici otevře střelnici a potvrdí, že je favoritem soutěže v této sezoně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Pinkava 4
2. Jakub Sedlák 4
3. Pavel Mitáš 3
4. Petr Kobza 3
5. Tomas Brazda 3
6. Jiří Klik 3
7. František Smolík 2
8. Petr Pecina 2
9. Pavel Jelínek 2
10. Martin Homola 2
11. Josef Bartošek 2
12. Tomáš Novotný 2
13. Jakub Stupka 2
14. Ondřej Kroupa 2
15. Venca Likeš 2
16. Miroslav Litochleb 2
17. Josef Pokorný 1
18. Šimon Hromek 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.