EXPERT TIP - 17.kolo Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 17.3.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Marek Havlíček

Marek Havlíček je hráčem a kapitánem týmu FK Kofola Krnov. Krajský přebor donedávna hrál a podařilo se mu jej dokonce vyhrát a postoupit. Soutěž pořád bedlivě sleduje, a proto byl zvolem expertem pro první jarní kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 70 - 0 - 30 %
Komentář experta:

Zkusím vítězství hostů. Stonavě v zimě odešel do Krnova klíčový hráč Martin Váňa, a to se projeví na výsledku. Český Těšín má vepředu úderné duo bratrů Macečků, ti podle mě budou hrát v zápase zásadní roli.

Tip experta: 0 18 - 36 - 46 %
Komentář experta:

Těžko utkání na tip, které muže dopadnout jakkoliv. Myslím si, že terén nebude ideální a nebude to úplně o fotbalovosti, proto zkusím plichtu.

Tip experta: 1 82 - 0 - 18 %
Komentář experta:

Za mě čistá a jasná jednička. Oldřišov na hřišti soupeřů neboduje. Většinu bodu si uhraje na domácím hřišti.

Tip experta: 0 27 - 37 - 36 %
Komentář experta:

Zkusím remízu. Kravaře sice mají papírově kvalitnější kádr (Halaška, Baránek), ovšem domácí na svém menším hřišti umí zahrát. Svou roli může navíc odehrát terén, proto remíza.

Tip experta: 2 27 - 0 - 73 %
Komentář experta:

Nechci podceňovat domácí, ale hosté v čele s velezkušeným kapitánem Konvičkou si odvezou tři body. V přípravě dokonce porazili nevyzpytatelný Krnov. (smích)

Tip experta: 2 18 - 18 - 64 %
Komentář experta:

Výhra hostů. Pustá polom má výborný kádr, kde spousta hráčů prošla Opavou včele s Matějem Hrabinou, který ještě nedávno hrál ve Zbrojovce. Jakýkoliv bodový zisk pro domácí by měl cenu zlata.

Tip experta: 1 73 - 9 - 18 %
Komentář experta:

Za mě výhra domácích. Petřvald je hlavní aspirant na postup, má velice kvalitní kádr. Krásné pole je nováček soutěže, který bude okupovat spodní příčky. Snad utkáni nenaruší výběh koní. (smích)

Tip experta: 1 73 - 27 - 0 %
Komentář experta:

Tady si výjimečně nejsem moc jistý, protože neznám kádr Vřesiny, ale proti Brušperku jsem několikrát hrál a doma jsou nebezpeční, proto zkusím jedničku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Vala 5
2. Jaromír Bělunek 5
3. Viktor Buryan 5
4. Venca Likeš 4
5. Ladislav Beran 4
6. Míchal Jaroš 3
7. Aleš Silber 3
8. Miroslav Liška 3
9. bendy bendy 2
10. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.