3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně doma porazily Vřesinu.


Branky


12. J. Cenek , 29. M. Cileček (p.) , 47. J. Ndanusa
11

Dolní Datyně vsobotu přivítaly Vřesinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá první půle pro domácí

Datyně do zápasu vstoupily velice dobře. Už ve 12. minutě se domácí pěknou konstruktivní akci, na jejímž konci dával pod sebe Cileček na Ceneka, dostali do vedení. Ve 29. minutě zapískal rozhodčí pokutový kop po faulu na Ndanusu, ke kterému se postavil Cileček a zkušeně proměnil. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Gól v úvodu poločasu, poté šli domácí do oslabení

Domácí v posledních zápasech vždy v poločase vedli, ne vždy ale dokázali dotáhnout zápas do úspěšného konce. Tentokrát začali druhou půli výborně. Hned ve 47.minutě se jim podařilo skórovat, když hostující brankář nastřelil agresivně napadajícího Ndanusu a míč skončil v síti. V 52. minutě se nechal vyloučit po druhé žluté kartě Cileček a domácí šli do oslabení. Hosté sice v početní převaze přidali, byli více na míči, ale nedokázali si vytvořit žádnou větší šanci. Utkání skončilo výsledkem 3:0 a Dolní Datyně si připsaly důležité 3 body.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
T. Chelmecký [-] - V. Kudláček [-] , M. Střižík [-] (90. D. Polášek [-] ) , T. Zbavitel [-] , L. Stebel [-] , K. Rozsíval [-] , T. Kaduch [-] (87. P. Parchanský [-] ) , J. Piskoř [-] , M. Cileček [-] , J. Cenek [-] , J. Ndanusa [-] (83. V. Dudek [-] )

FC Vřesina
T. Matula [-] - R. Vojtek [-] , M. Kozelský [-] (75. R. Trojan [-] ) , T. Fendrich [-] (46. J. Novák [-] ) , A. Hruzík [-] , J. Chobot [-] (46. P. Maršálek [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , O. Ponížil [-] , M. Bartonec [-] (79. R. Segeťa [-] ) , V. Brož [-] (60. J. Strohalm [-] )

ŽK: 33. M. Cileček , 81. J. Ndanusa - 29. T. Matula , 61. O. Ponížil , 73. A. Hruzík , 78. A. Hruzík , 90. T. Hruzík . ČK: 54. M. Cileček .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: DIMUN Michal - PASTERČÁK Jozef, GAŃCZARCZYK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Vítězslav Knapp
Tip experta: remíza

Vřesina bude chtít Datyním vrátit prohru z podzimu, ale nečeká je vůbec jednoduché utkání. Myslím si, že víc jak dvě branky nepadnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích