Hráčem 11. kola, Okresní přebor Mělník, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Růně

31%

Poprvé v historii našeho hlasování vítězný hráč překonal hranici 100 hlasů! Stal se jím Martin Růně (25) z Viktorie Všestudy. Vítězství v anketě tak zůstává již druhý týden po sobě ve Všestudech - a to i přesto, že hráči tohoto týmu těsně prohráli v pěkném derby ve Vojkovicích. Postaral se o to střelec jediného gólu týmu v utkání, který si v mládeži zahrál i za SK Kladno a do Všestud "natvrdo" přestoupil až toto léto z Dynama Nelahozeves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Svoboda 11%
3. Filip Lamač 11%


0

Výsledky na dalších místech vypadají žalostně, což je dáno tím, že se hlasy tentokrát rozmělnily mezi více hráčů. Navíc, při velkém počtu hlasujících je i 11% hlasů velmi slušné číslo. Dosáhli ho hned dva fotbalisté: Prvním je David Svoboda (19) z Dolan, který zažil velmi povedený zápas korunovaný gólem proti velkému sokovi z Kralup. Pomohl tak ke slavné výhře svého týmu 6:1. Druhým je pak Filip Lamač (20) z Velkého Borku, který ačkoli gól nevstřelil, zaujal svým výkonem ve šlágru kola proti Tišicím. Jeho tým ale už počtvrté (!) prohrál na penalty...

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.