Hráčem 15. kola, Okresní přebor Mělník, se stává...

Datum kola: 15.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Šledr

39%

Podzim zakončili fotbalisté Mšena vítězně. Nejprve zdolali soupeře ze Všestud po boji 2:1 a třešničkou na dortu je dnes vítězství jejich záložníka Ondřeje Šledra (31) v anketě o nejlepšího hráče kola. Odchovanec Nebužel nastupuje v záložní řadě svého týmu a v posledním zápase si připsal jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radek Novák 24%
3. Jan Dokoupil 14%


0

Necelou čtvrtinu všech hlasů získal na druhém místě Radek Novák (24), který se do branky Obříství dostal při absenci jedničky Krále. Soupeřem byl velmi silný tým Tišic a byly z toho 3 branky v jeho síti. Počin ze druhého poločasu ale zůstane dlouho v paměti všech fanoušků - Novák totiž dokázal střelcům soupeře zneškodnit hned 3 penalty! Třetí místo pak putuje do Tišic - tedy do vedoucího týmu OP Mělník. Hráčem, který dokázal skvělého Nováka v brance Obříství dvakrát překonat, byl Jan Dokoupil (20). Kmenový hráč nedalekých Neratovic tak v posledních dvou zápasech zaznamenal hned 4 branky!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.