Ivan Králík

Kontakty:

Reportáž

Každý tým dal čtyři góly, přesto body mají Pečky


Domácí stříleli branky v prvním poločase, z počátku druhého si dal Tlučhoř vlastňáka, ale tím vlastně nastartoval střeleckou úspěšnost hostů. Bohužel to stačilo jen na snížení stavu.


Reportáž

Pečky v sezóně nepoznaly hořkost porážky


Šlágr tohoto kola se odehrál na hřišti v Kouřimi, kde byl hostem vedoucí tým tabulky AFK Pečky. Přestože mírným favoritem byli hosté, domácí se rvali o každý míč, aby nakonec Kouřimští těsně podlehli. 


Reportáž

Tomáš Holub vystřelil Pečky na první místo


Domácí AFK v utkání dvakrát prohrávalo, vždy dokázalo vyrovnat a v polovině druhého dějství poslal Tomáš Holub svůj tým za třemi body.


Reportáž

Ze šlágru kola byla po sedmi minutách jasná záležitost


Domácí AFK se pustilo do soupeře hned od začátku a v sedmé minutě svítil na ukazateli stav 2:0. Z celkových sedmi gólů má pět na svědomí útočné duo Růžička - Jedlička.


Reportáž

FOTO: Hattrick Macháčka rozhodl derby


Ostře sledované derby, na které přišlo stopadesát diváků, rozhodli pro sebe jasně domácí borci. Definitivní potvrzení výhry přišlo ale až v poslední desetiminutovce. Podívat se můžete i na fotky, jejichž autory jsou Ivo Procházka a Ivan Králík.


Reportáž

Dramatická přestřelka v závěru dospěla do remízy


Domácí borci šli do kabin s hubeným jednobrankovým náskokem. Gólové hody ale připravili hráči do druhého poločasu a domácí zachraňovali bod dvě minuty před koncem. Nakonec získali dva po úspěšně provedené dovednostní soutěži.


Reportáž

Po vyloučení Šafránka se hra Libodřic rozsypala


Po poločase hosté možná trochu překvapivě vedli, ale brzy po pauze domácí srovnali krok. V osmašedesáté minutě byl po druhé žluté vyloučen Filip Šafránek, domácí z penalty otočili stav a hattrickem rozhodl Macháček.