ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Martin Boháč! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem 9. Kola jaké z toho máte pocity?
Jsem samozřejmě rád, potěší to… Děkuji všem, kteří mi poslali hlas… po tom výborném zápase jsme měli v sestavě kola celkem 3 hráče, ale zasloužili by si to všichni kluci z týmu.
Jaký máte celkově názor na váš výkon v zápase proti Hlubině.
Nerad hodnotím sám sebe, ale cítil jsem se výborně po fyzické stránce. Navíc bylo super počasí i terén. Podařilo se mi vstřelit dva góly a na další přihrát. Bylo to víc o týmovém výkonu než o individualitách.
S jakým pocitem jste do zápasu šli? Celkově tento výsledek musel hodně lidí překvapit.
Takový výsledek určitě nikdo nečekal. Hlubina okupuje přední příčky tabulky, proto jsme šli do zápasu s respektem. Mají mladý tým, hráči jsou dobře technicky vybaveni. Na druhou stranu jsme ale věděli, že hrajeme doma, měli jsme za sebou 4b z posledních dvou zápasů a nálada v týmu je čím dál tím lepší. Náš výkon hodně připomínal zápasy z okresu kde jsme byli na domácí půdě téměř neporazitelní.
Máte nějaký předzápasový rituál?
V mém věku už si dávám celkem pravidelně ibalgin s Red Bullem
Máte v paměti nějaký zápas, na který rád vzpomínáte?
Těch zápasů je více, ale určitě nikdy nezapomenu na domácí zápas se Stěbořicemi, v kterém jsme rozhodli o postupu… navíc se mi podařilo vstřelit postupový gól. Pro Vřesinu to byl historický okamžik, nikdy předtím se tady 1.B třída nehrála. Byla to vizitka všech, Peca vybudoval skvělý tým a hlavně kolektiv… jsem rád, že se nám to povedlo právě s touhle partou.
Máte nějakého oblíbeného hráče či jste měl nějaký idol?
Vždycky jsem byl fanouškem CR7
Máte nějaký oblíbený tým z ČR či zahraničí?
Přiznám se, že český fotbal až tak často nesleduji, fandím samozřejmě Baníku. Ze zahraničních týmů je to Real Madrid a Arsenal.
Jaký jste v kabině a jaký na hřišti?
V kabině jsem kliďas, už mám něco odehráno a musím říct, že po tom vytouženém postupu jsem spokojený a užívám si atmosféru v týmu. Na hřišti jsem doufám stále platným hráčem i když kluci občas říkají, že moc nebráním :D Vždy mě to táhlo spíš dopředu…
Jaké máte zatím pocity z této sezóny?
Chvíli nám trvalo než jsme se na 1.B třídu adaptovali. Soutěž je kvalitnější, fotbalovější…. Soupeř umí ihned potrestat každou chybu. Ale máme skvělý tým, výbornou partu kluků a trenéra. Myslím, že jsme schopni zahrát dobrý fotbal s kterýmkoliv týmem. Rádi bychom se pohybovali v první polovině tabulky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.