Václav Malinský (Sokol Rohoznice):"Výhry slavíme v hospůdce, pak se přesouváme do velkoměsta."

Václav Malinský (Sokol Rohoznice) se stal hráčem 9.kola Okresního přeboru Pardubice. V Rozhovoru Václav prozradil, jak se v Rohoznici slaví vítězství a kdo je největším tahounem společných akcí, které většinou končí ve velkoměstě Pardubicích. Kdo je v Rohoznici nejrychlejší a v čem vidí rozdíl mezi loňským a letošním týmem? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaká fotbalová místa dosud poznala Václava Malinského?
Prozatím jsem byl pouze v FK Pardubice a nyní v Sokolu Rohoznice.
Proč hrajete právě v Sokolu Rohoznice?
Po dvouleté pauze, kdy jsem skončil v FK Pardubice, mě nalákal kamarád do Rohoznice, jestli si nechci zahrát okres pro zábavu. Zůstal jsem tady až doteď.
Jaké máte ve 22 letech fotbalové ambice, cíle, sny?
Bylo by krásné vyhrát s Rohoznicí okresní titul, ale osobní ambice už nejspíš nemám. Věnuji se trénování dětí v FK Pardubice a v této činnosti bych rád kariérně rostl.
Rohoznice loni a letos je, zdá se mi, rozdíl. Jste jako tým ofenzivnější, padá více gólů. Kde vidíte příčinu této změny?
Do týmu přišel Filip Petránek, to bude ta hlavní příčina. Je hladový a dravý po gólech.
Vaši přednost nelze přehlédnout - rychlost. Co ještě můžete z fotbalového umění nabídnout? Jste v klubu nejrychlejší, nebo máte nějaké konkurenty?
Rychlost byla vždy moje přednost, technicky mi to naopak nikdy moc nešlo. Tak jsem byl aspoň rychlý. Jestli jsem nejrychlejší? Závody jsme ještě nepořádali, takže nevím. Rychlíků je u nás více, třeba Kuba Říha nebo Filip Petránek, ale asi bych je stejně předběhl.
Kam se chodí v Rohoznici oslavit vyhrané utkání nebo konec sezóny. Kdo bývá tahounem takové společné akce?
V Rohoznici máme hospůdku, tam začínáme. V pozdních hodinách se pak přesouváme do velkoměsta Pardubic. Kdo je tahounem akcí? Nikdy nezklamou Ondra Metelka, Michal Křenek, Tonda Spěvák a kapitán Jakub Skoupý.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.