Řvou na mě "ty tlustý prase". V Holýšově víme, že nemám postavu atleta, směje se Jan Valachovič

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal holýšovský Jan Valachovič. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Holýšovu se daří, sešla se dobrá parta i trenér. Tví spoluhráči v rozhovorech nesdělili týmové cíle. Vážně zde není nic nahlas řečeno?
Ano parta je super, hodně srandy, vtípky a všechno kolem, ale nutno říct, že si to v Holýšově užíváme, po dlouhé době a přispívají k tomu i naši trenéři. Tímto je zdravím. Cíle byly řečeny: První rok - udělat pořádnou partu, sehrát se a být kolem klidného středu tabulky. Postupem času být taková štika soutěže. Myslím, že se nám to daří vše hned od začátku soutěže. Můj cíl je skončit na bedně.
V Radnicích jsi dával gól, ukázal jsi, že jsi na svou útočnou minulost nezapomněl. Proč jsi nyní součástí obranné linie?
Asi zkušenosti a hlavně moje postava, nevím komu bych chtěl s mojí postavou v kraji utéct (směje se). A jak se říká, nemáš fleka hraje beka.
Jak podle tebe dopadnou poslední dva náročné zápasy?
Přál jsem si samozřejmě oba vyhrát, ale i 4 body by byly super. To už nevyjde.
Více k tobě... Jaký byl největší fotbalový "průšvih", do kterého jsi se někdy dostal, a co se tehdy stalo?
Žádný průšvih jsem nikdy neměl.
Kdybys měl sestavit dream team z hráčů, s nimiž jsi kdy hrál, kteří by v něm byli a proč?
Takhle otázka je super: Karel Micka - Petr Majlat, Martin Lukáš, Kamil Staněk - Míra Černohorský, Honza Procházka, Peťa Jenis, Tomáš Panuska - Tomáš Tlustý, Venca Šperl a já. Se všemi jsem dobrý kamarád i v běžném životě a často se s nimi vídám.
Jakou roli hrají tzv. třetí poločasy ve tvé fotbalové kariéře? Máš nějakou vtipnou historku spojenou s oslavou po zápase?
Když jsem býval mladší, tak to bylo hodně o oslavách a propitých nocích. Teď si spíš jdu dát v klidu pivko a pokecat.
Jaký je nejvtipnější pokřik, který jsi slyšel od fanoušků během zápasu, a jak jsi na něj reagoval?
Taková ta klasika na mě: "Ty tlustý prase" (směje se). Myslím, že to bylo i u vás v Radnicích, většinou na to nereaguju a to, že nemám postavu atleta, víme v Holýšově všichni.
Můžeš nám prozradit nějaký tajný týmový vtip či historku, kterou bys jinak nikdy nesdílel s veřejností?
Co se stane v kabině, má zůstat v kabině. Takže pardon ale ne.
Jak se vyrovnáváš s fotbalovými zraněními a regenerací? Máš nějaký zvláštní rituál nebo "domácí recept"?
Hodně trpím na výrony kotníku, ale už jsem si na to nak zvykl. V červnu jsem byl na menší operaci s kolenem, takže to občas ještě taky trochu bolí. Doma mám chladící gely, takže po zápase zaleduju kotníky, koleno a je to v pohodě.
Jaký byl tvůj nejobtížnější soupeř v dosavadní kariéře a proč? Podařilo se ti ho někdy "přelstít"?
Asi nejtěžší otázka. Jako tým asi Vejprnice, nepamatuji si, že bychom je někdy porazili. A jako jednotlivce vyberu asi nepříjemné duo ze Lhoty - Křížek, Švehla.
Kdybys měl vytvořit playlist pro předzápasovou motivaci, jaké by byly první tři písničky na seznamu?
Tři Sestry: Já sem Aleš. Kabati, Divokej Bill.
Jsi prý silný v karaoke, tak co zazpíváš na dokopné až se dostaneš k mikrofonu?
Ano myslím že mám svoji kvalitu (směje se), nejvíc mi jde asi písnička: "Kde si včera bol" a "Pečivo, chleba a 4 rohlíky." Myslím, že mým největším fanouškem je Míra Zach.
Kam za vítězství v anketě vezmeš manželku na večeři?
V první řadě bych ji chtěl hrozně MOC a MOC poděkovat, protože má doma 3 fotbalisty a to fakt není vůbec nic jednoduchého. Kolikrát se stane, že jsme každý den v týdnu na fotbale. Vím, že je to pro ni náročné takže děkujeme. Tímto zdravím i moje kluky Šimonka a Jonáška - oba hrají za FCVP - kteří mi posílali hlasy v anketě. Zpět k otázce... Dlouho mi doma manželka říká, že by chtěla na kachnu do Wok & Sushi. Ale já to spíš vidím na Country Saloon Beňovy.
Jsi prý hlavní tváří EvoBusu a do klubu chystáš nějaký sponzorský dar. Už se spoluhráči dočkají?
Tak o tom nic nevím a zajímalo by mě, kdo ze šatny to na mě řekl i když mám jeden tip. Udělám v práci každému Miniautobus.
A poslední... Doba se posouvá a my jsme vyzkoušeli některé aktuální možnosti. Některé dotazy byly vygenerovány umělou inteligencí, dokázal bys poznat jaké to byly?
Myslím, že otázky 8,10,11. Ale nevím o tom, že by Míra Zach byl Robot (směje se). Určitě tak nechytá s přezdívkou Cedník.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.