Trenér mě stáhl až na předstopera, říká Michal Sysel

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Michal Sysel z Březí-Březského, kterého jsme vyzpovídali! Řekl nám o týmové formě, co dělá rád ve volném čase, nebo jakému z českých týmů fandí!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vysokému vítězství nad Losenicí, jak zápas probíhal a co říkáš na svůj výkon ozdobený gólem?
Děkuji. No, z mého pohledu to nebyl nějaký extra výkon a i jen v našem týmu bych našel nejednoho hráče, který by si tohle ocenění zasloužil víc než já. Třeba David Dostál, který nahrál snad na 4 góly včetně toho mého.
Hrál jsi vždycky záložníka?
Převážnou většinu kariéry jsem na pozicí záložníka nastupoval. Občas jsem naskočil i v útoku. Ale moje útočné výkony už nejsou co bývávaly, a tak mě letos trenér stáhnul až na předstopera. (smích)
Co děláš mimo fotbal?
Pracuji jako hasič na stanici v Rosicích.
Jaké máš koníčky?
Mimo fotbal mě baví hokej, tenis, pinec a vlastně skoro kterýkoliv sport co existuje. Doma se s přítelkyní rád podívám na nějaký film či dokument. A u pivka s kamarády občas zahrajeme na PlayStationu, ale třeba i mariáš. (smích)
Jakému klubu fandíš? Případně jsi slávista nebo sparťan?
Nejsem ani sparťan ani slávista, ale kdybych si vybrat musel, tak by to byla Slávie. Jinak v Česku fandím Zbrojovce, které se poslední léta moc nedaří. Takže v nejvyšší soutěži to přeji Baníku. V zahraničí nemám vyloženě oblíbený klub, fandím všem týmům, ve kterých nastupují nějací Češi.
Nějaký hráčský idol, nebo oblíbený hráč?
Vždycky jsem měl rád hru Tomáše Rosického, jen škoda, že jsme ho toho moc odehrát v neviděli.
V sobotu budete hostit rezervu Křižanova, ta tohle kolo přesvědčivě porazila Pohledec, poradíte si s ní?
Věřím, že poradíme, letos hrajeme ve formě, kterou dlouho ve Březí nepamatuji. A i když nám to třeba na začátku některých zápasů moc nešlo, tak máme vpředu tak šikovné hráče, kteří nějaký ten gól vždycky dají a pak už se nám hraje líp. Nutno ale říct, že béčko Křižanova je nepříjemný a důrazný soupeř, proti kterému není žádný zápas jednoduchý.
Jste druzí, pustíte Hamry před sebe, nebo se budete snažit ohrozit i první Jimramov?
Chceme vyhrát, takže Hamry před nás určitě pustit nechceme. Ale nepředpokládám, že by Jimramov doma s Losenicí zaváhal. Takže to vidím na přezimování na krásném 2. místě.
Jak často s týmem trénujete?
No na začátku sezony jsou vždycky nějaké snahy o to se na trénincích scházet, ale pravidelně během 3-4. týdne se od toho kvůli nízké účasti upustí. Takže trénujeme vždycky až v neděli během zápasu. (smích)
Kdybys měl vytvořit playlist pro předzápasovou motivaci, jaké by byly první tři písničky na seznamu?
Na hudbu jsem nikdy moc nebyl, takže já určitě nejsem ten správný, který by měl hudbu vybírat. Ale za těch cca 15 let co ve Březí hraji nepamatuji, že by někdy před zápasem nějaká hudba hrála (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.