ROZHOVOR S HONZOU HUSÁKEM, HRÁČEM KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Jan Husák z týmu Kroučové. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo gratulujeme, přiblížil byste nám svou dosavadní fotbalovou kariéru?
Fotbal jsem začal hrát v Řevničově, když mi bylo asi 8 let. Žákovské a dorostenecké soutěže jsem odehrál v Novém Strašecí, kde jsem dlouho působil jako brankář. Do pole jsem se podíval až v mladším dorostu a už jsem tam zůstal. Dospělý fotbal hraji za Kroučovou, kde jsem již několik let. Mám za sebou dvě hostování a to v Cítolibech a v Lužné.
Máte nějaký fotbalový vzor? V případě, že ano proč právě toho dotyčného.
Fotbalový vzor přímo nemám, ale vždycky se mi líbila hra Karla Poborského. Jeho chytré přihrávky dělaly soupeřům velké starosti.
Jaké má tým Kroučové ambice?
Kroučová měla vždy ambice hrát klidný střed tabulky. Letos jsme však dost posílili. Hlavně Kuba Trkal je velkou posilou směrem dopředu. Podle mého názoru bychom v této sestavě mohli soutěž vyhrát. Ale necháme se překvapit.
V 5-ti zápasech jste vstřelil 8 gólů, jste považován za tahouna útočné řady?
Zatím jsem měl docela štěstí v zakončení. Spoluhráči mi připravují dost střeleckých možností. Kuba Trkal dost často zaměstnává více hráčů soupeře a já z toho zatím těžím. Uvidíme, jak se bude dařit dále.
Jak jste spokojen s úrovní 3. třídy, jsou týmy herně vyrovnané, nebo je v soutěži vyčnívající celek či někdo výrazně horší?
Podle mého názoru jde úroveň soutěže nahoru. Zdá se mi, že spousta týmů se snaží získat mladé hráče, kteří vychází z dorostu. Soutěž se stává rychlejší a kvalitnější. Mě osobně se líbí tým z Lubné. Je plný mladých a běhavých fotbalistů, kteří se nebojí kombinovat. Obecně si myslím, že soutěž je vyrovnaná a velké starosti se záchranou budou mít Slabce a Srbeč.
Co si myslíte o systému kopání penalt při nerozhodném stavu utkání?
Myslím si, že je to dobrý nápad. Je to atraktivní jak pro diváky, tak pro hráče.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.