ROZHOVOR MARTINEM TÓTHEM, HRÁČEM 6. KOLA - Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Čím jste si podle vás zasloužil nominaci tentokrát?
V zápase na Branově se zadařilo, dal jsem dva góly, bylo tam i pár dalších šancí a snad i herně to nebylo tak špatné, tak snad proto.
I přes to, že jste byl autorem dvou branek, Řevničov na Branově jen remizoval, co chybělo?
Start nebyl vůbec ideální, co si budeme povídat. Ale i přes to jsme se dokázali zvednout a zápas ve druhém poločase otočit ve svůj prospěch. Bohužel vedení jsme neudrželi dlouho a v podstatě z první akce soupeře po vstřelené brance jsme inkasovali. Možná nekoncentrovanost, těžko říct. Každopádně jsme si to měli pohlídat a utkání dovést do vítězného konce.
Jak se cítíte při domácích zápasech na hřišti ve Mšeci?
Mě osobně hřiště ve Mšeci vcelku vyhovuje, i když není na podzim ve zcela ideálním stavu. Je to "letiště" a na vše je více času. Bohužel na druhou stranu mínusem na této úrovni a na takto velkém hřišti je fyzička, tím pádem někteří hráči ve druhém poločase odejdou a to je pak hrozně znát.
Řevničov většinou během zimní přestávky startoval v okresní soutěži futsalu, jak tomu bude letos?
Chtěl bych nejdříve říci, že celek, který se pravidelně již několik let představuje v okresních soutěžích futsalu není identický s tím fotbalovým. Ano pravda hraje tam většina hráčů z fotbalu, ale nehrajeme pod hlavičkou fotbalistů, nýbrž hlavičkou Sokola. Další hráči jsou z jiných klubů a to ať už z okresních soutěží nebo těch na vyšší úrovni. Abych se ale vrátil k otázce, zda bude Řevničov startovat letos znovu. Ano futsalový oddíl Sokol Řevničov bude i v tomto ročníku startovat v okresních soutěžích. Nyní to po dvou skvělých a hlavně postupových sezónách bude nejvyšší okresní soutěž na Kladensku, jejíž zápasy se hrají ve Slaném. Čeká nás něco nového a uvidíme, jak si s tím dokážeme jako tým poradit.
Rozebíráte doma s bratrem (který hraje za SK Kladno) vaše fotbalové zápasy?
Znáte to, řekneme si výsledek, prohodíme pár slov. Ale že bychom vyloženě dopodrobna rozebírali zápasy, to ne.
Co říkáte na výkony české reprezentace v kvalifikaci na Euro?
Postoupilo se na EURO a to už je sám o sobě úspěch v této skupině. Důležitý byl začátek, kde jsme nasbírali potřebné body a i když druhá polovina nebyla tak ideální, postup jsme vybojovali již dvě kola před koncem. Obzvlášťe poslední zápas v Amsterdamu byl z našeho pohledu perfektní, kde jsme napravili dojem z nepovedeného domácího zápasu s Tureckem a zavřeli vrátka soupeři alespoň na baráž.
Máte na fotbal raději podzimní nebo jarní počasí?
Tak nějak to neřeším, jestli se hraje v tom nebo tom počasí. Hraje se pořád jenom o tři body a pro obě mužstva je počasí stejné.
Máte před zápasy nějaký rituál nebo talisman pro štěstí?
Talisman určitě ne. Na domácích zápasech si občas dávám pár minut před výkopem malé pivečko, ale rozhodně to není pravidlem, takže bych to rituálem nenazýval :D
Martinovi za rozhovor děkujeme, a budem se těšit, jak víkendové zápasy dopadnou, kdo se dostane do sestavy kola, potažmo i s kým budem moci udělat následný páteční rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.