"V Dynamu to nebylo o talentu a dřině, ale o penězích rodičů," říká hráč kola Ondřej Přibyl

Teprve dvaadvacetiletý brankář Strmilova Ondřej Přibyl vychytal na hřišti v Kardašově Řečici čisté konto a svými zákroky se zasloužil alespoň o remízu v tomto zápase. Naši čtenáři pak svými hlasy rozhodli, že se poprvé v hlasování stal brankář hráčem kola. Podívejte se na zajímavý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondřeji gratuluji Vám k výhře v hlasování o hráče kola. Co na to říkáte?
Děkuji. Určitě to potěší, po většinu hlasování tuto anketu vyhrávali pouze hráči z „pole“. Proto jsem rád, že jako brankář jsem první.
Bude Vás to něco stát v kabině?
Předpokládám že budu o pár stovek lehčí (smích).
Jak hodnotíte z pohledu brankáře poslední zápas s Kardašovou Řečicí?
My jeli do Řečice s jasným úkolem, získat 3 body. Jenže Řečičtí hráli dobrý fotbal. Byl to takový zápas, kde oba týmy mohly vyhrát, ale i prohrát, podle mého je remíza spravedlivá.
Jak Vy sám hodnotíte svůj výkon v tomto zápase?
Měl jsem tam pár zákroků s kterými jsem si poradil, jednou přede mnou v malém vápně tečoval hostující záložník balón, pak jsem měl co dělat abych dosáhl na střelu, která mířila do šibenice a skoro na konci zápasu jsem zlikvidoval samostatný „nájezd“ domácího útočníka.
Co očekáváte od domácího zápasu se Starým Hobzím? Bude to souboj týmu ze stejným počtem bodů. Takže se dá očekávat těžký zápas.
Samozřejmě, bude to těžký zápas, Hobzí hraje na rychlé brejky, mají výbornou záložní řadu, ale doufám, že ho zvládneme a konečně zase získáme plný počet bodů.
Kam sahají ambice Strmilova po větší části odehraných kol?
Před začátkem sezóny jsem se bavily o tom, že postup by nebyl špatný, máme zbrusu nové šatny, tím pádem by si to zasloužilo vyšší soutěž než přebor. Ale poslední dobou se nám nedaří, to také vypovídá o našem postavení v tabulce. Doufám, že to kluci nevzdají a společně se pokusíme přiblížit k čelu soutěže.
Popište nám Vaši fotbalovou kariéru.
S fotbalem jsem začal ve Strmilově asi ve čtyřech letech, kde jsem prošel přípravkou a mladšími žáky. Poté jsem se stal hráčem Jindřichova Hradce, kde jsem hrál žákovskou ligu. V té době o mě byl zájem ze Sparty a Budějovického Dynama. Vybral jsem si Budějovice, kde jsem hrál dorosteneckou ligu. Jenže po pár letech jsem zjistil, že v Dynamu to není vůbec o talentu a dřině, ale o tom, který z hráčů má rodiče s větším bankovním kontem. Proběhlo pár sporů a byl jsem poslán na hostování do Táborska, kde jsem odehrál sezónu. Podmínky tam byly výborné, ale jejich požadavky byly takové, abych každý den dojížděl na tréninky, což nebylo reálné, jelikož jsem studoval školu v Č. Budějovicích. Tím pádem se naše cesty rozešly. V Budějovicích jsem hrát nechtěl a tak zbyla už jenom jedna možnost. Nabídku na mě dostal Jindřichův Hradec, ale pro mě nepochopitelné odmítl. A tak mě zpátky koupila Strmilovská Jiskra, které vděčím za mnoho a snažím se jí to oplácet svými výkony.
Jaký je Váš největší fotbalový zážitek?
Třetí místo na mezinárodním turnaji ve Švédsku.
Jaké máte záliby kromě fotbalu?
Jsem sportovní tip, takže futsal, nohejbal, tenis, ale i má přítelkyně se psem a samozřejmě posezení s přáteli.
Sledujete náš web fotbalunas.cz?
Sleduji, je to něco, co tu chybělo. Výsledky, statistiky, sestavy kol a mnoho dalších věci. Vážně paráda.Děkuji a přeji hodně štěstí všem fotbalovým příznivcům.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.