ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 9.kolo Středočeský - Martin Tóth ovládl sestavu kola už po čtvrté

Jak už jistě víte, Martin Tóth opět vyhrál sestavu kola.

V rozhovoru se dozvíte co si myslí o registrované sekci našeho potrálu.

Dále nám představí řevničovský futsalový tým, který svoji soutěž zahájí 14.11.2015 ve slánské hale BIOS.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se po čtvrté nejlepším hráčem kola. Kdo myslíte, že má největší zásluhu na vašem vítězství?
Řekl bych, že je to o tom, kdo má jak přístup k internetu, jelikož se dá hlasovat každou hodinu 8-) Většinou se hlasuje od úterý do středečního poledne a tam je přeci jenom nějaký čas nasbírat dost hlasů na případné vítězství. Každopádně nejdůležitější je se vůbec do sestavy dostat a k tomu je potřeba podat odpovídající výkon v zápase, což není leckdy tak jednoduché, jak se někomu může zdát. Není to taky tak jednoduché někoho vybrat, jelikož ze spousty zápasů se získávají informace buď od hráčů nebo funkcionářů daných oddílů. Tím chci říci, že ne vždy musí být v sestavě kola hráč, který vstřelí nějaké branky. Někdy je konec konců platnějším mužem i hráč, který góly připraví a diriguje hru svého týmu. Protože takového hráče kdyby nebylo, tak mužstvo se vůbec do gólových situací dostat třeba vůbec nemusí.
Slyšel jste o tom, že po skončení soutěže bude anketa o hráče podzimu? S vaší bilancí jste jedním z adeptů na vítězství. Jaká cena do kasy je v Řevničově určena za hráče kola, natož kdyby to byl hráč celého podzimu?
Četl jsem to v úterní novince, kde je vše detailně popsáno jak redakcí, tak i samotnou tváří portálu Petrem Švancarou. U nás v Řevničově se za hráče kola do kasy nic nedává, máme teď úplně jiné starosti, a proto se to tak neřeší. Můžu být rád, že to zatím je bez jakékoli částky, jinak bych tam byl už za pěknou částku 8-) Každopádně je to dobrý nápad, jelikož to může hráče motivovat k tomu, aby na sobě pracovali a v sestavách kola byli co nejvíce. Třeba mě osobně ty rozhovory připadají výborné, člověk může svůj tým přiblížit více širší veřejnosti. A se spuštěnou registrací to dostane ještě větší náboj. Získávané body budou další motivací k tomu, jak ještě více s týmy spolupracovat, bude je to třeba více motivovat a jejich práce nevyjde takříkajíc vniveč.
Další utkání sehrajete v Pustovětech. Jak se na tento zápas těšíte, jak by podle vás mohl zápas probíhat, a čím může Řevničov soupeře překvapit?
Tento zápas bude hodně podobný tomu domácímu se Sýkořicí. Vyjímkou je pouze domácí prostředí, které budou mít nyní na své straně Pustověty. Náš celek se musí v prvním případě sejít alespoň v takové sestavě, aby mohl domácím konkurovat. Potom už je to o fotbalovosti, myšlení a v neposlední řadě bojovnosti a nevypustit žádný souboj a hlavně se vyvarovat vyloučení. Soupeře můžeme překvapit tak leda sestavou, která bude zase slepená jako celý podzim a rychlým přechodem do útoku po chybách soupeře 8-) Nutné bude proměnit každou, byť jen malou, šanci, kterou nám soupeř svými chybami dovolí.
V jednom z minulých rozhovorů jsme narazili na to, že Řevničov vyplňuje zimní přestávku futsalovou soutěží. Můžete nám futsalový tým přiblížit?
Mužstvo oficiálně bylo založeno v roce 2009, kdy jsme se přihlásili do okresní futsalové soutěže v Rakovníku. Zakladatelem a takovým prvním průkopníkem byl Honza Pešek, který dal vše dohromady s Kubou Fejfarem. V Rakovníku jsme zůstali až do roku 2013, ale potom jsme hlavně díky pro nás nevyhovující malé hale přešli do kladenských soutěží. Tam budeme tento rok startovat třetím rokem, když se nám v předešlých dvou sezónách enormně dařilo a vždy jsme postoupili. Z fotbalového mužstva hraje v týmu jmenovitě brankář Pavel Tomeš, Jan Arnošt, Ondřej Bechynský, nově Jan Urbanovič (přestup z REKREY Třtice), Jiří Hošek a Milan Pedál. Poslední dva jmenovaní ovšem v podzimní části hrát nebudou (zranění a pracovní vytížení). Další hráči jsou doplněni z jiných fotbalových klubů. Co se týče tréninků, tak ty máme vlastní v hale v Řevničově. Žádného oficiálního trenéra nemáme, ale na papíře je uveden v této funkci hráč Pavel Tomeš :-D
Kdy vás ve Slaném můžeme vidět prvně, a proti jakému týmu?
Naše mužstvo zahájí futsalovou sezónu v sobotu 14.11.2015 dvěma zápasy. Bohužel se to časově kryje s posledním zápasem fotbalu a tak to budeme dávat dohromady hodně zajímavě. První utkání nás čeká proti Jarpicím od 13:40 SEČ a druhý zápas tentýž den sehrajeme proti celku Klobuk od 15:25 SEČ.
Ještě si dovolím zmínit naše futsalové stránky: https://sokolrevnicov.wordpress.com/
Dále ještě oficiální fotbalové stránky: https://skspartarevnicov.wordpress.com/
Martine děkuju za rozhovor, a ať se vám v dalších zápasech daří.
Není vůbec zač, děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.