ROZHOVOR S HRÁČEM 10. KOLA - Tomáš Bohatý - Přípravu začínáme o Silvestra tzv. srandamačem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste se čtenářům představit, jaká byla vaše dosavadní fotbalová kariéra?
S fotbalem jsem začínal v Řevničově, kde jsem hrál do svých 14ti let. Poté jsem s fotbalem skončil a znovu jsem začal hrát až v 25 v Kroučové, kde působím dodnes.
Váš tým se drží téměř celý podzim na první příčce tabulky. Co je podle Vás největší zbraní, kterou Kroučová oproti ostatním týmům má?
Díky skvělé práci vedení klubu je zde vynikající parta. Největší předností Kroučové je v letošní sezoně vyrovnanost týmu na všech pozicích, obrovská ofenzivní síla a široký kádr.
Na který zápas podzimní části nejvíce vzpomínáte a proč?
Nejvíce vzpomínám na derby s Řevničovem, ve kterém jsme díky vyloučením ztratili dvoubrankové vedení a dokonce prohrávali. V závěru jsme však utkání otočili ve svůj prospěch.
Čím si myslíte, že jste pro svůj tým důležitější, a co Vaši hru zdobí?
Nejvíce jsem svému týmu prospěšný bojovností, důrazem a dobrým čtením hry, tak jak to u stoperů bývá. Ale hodnocení bych nechal na trenérovi a na spoluhráčích.
Blíží se zimní pauza, jak tento volný čas využijete, a jak probíhá příprava Kroučové?
V první řadě musím doléčit všechny šrámy a bolístky. Příprava v Kroučové začíná vždy na Silvestra, kdy se hraje tzv. srandamač. Poté se scházíme pravidelně každou sobotu na venkovní tréninky, které jsou velmi náročné. V únoru máme soustředění v Jizerkách, a poté již přípravné zápasy.
fotbalunas.cz spolupracuje s rakovnickým zimním turnajem Violou, nezvažuje Váš tým účast na tomto turnaji?
Jako tým určitě ne, ale je v týmu několik hráčů, kteří hrají různé soutěže ve futsale.
Sledujete tento portál, případně jaký máte na tento projekt názor?
Portál sleduji. Myslím si, že je to velmi dobrý nápad. Přibližuje to amatérské soutěže i široké veřejnosti, dají se zde najít výsledky a různé zajímavosti o všech týmech.
Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí v posledním utkání.
Děkuji za rozhovor a udělené hlasy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.