ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Martin Tóth - Když vše pujde podle plánu odehraje Řevničov jaro na svém domácím hřišti

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole, z vašeho hlasování vzešel vítěz! Redakce fotbalunas.cz tohoto skromného řevničovského fotbalisu vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl byste zhodnotit ze svého pohledu podzimní část sezóny?
Vzhledem k tomu, že webové stránky fotbalového a stejně tak futsalového oddílu vedu já, dovolím si použít mé hodnocení na oficiálním webu. Před sezónou se soutěž zredukovala na dvanáct mužstev, a proto bylo jasné, že bude opět o něco těžší posbírat dostatečný počet bodů. Sezóna začala dobře, když jsme v poháru na domácí půdě dokázali doslova rozstřílet celek ze II.třídy a to Lišany. Poté jsme sice v dalším kole nestačili na nováčka okresního přeboru a to celek Olympie, který se ani před sezónou netajil nejvyššími ambicemi. I do sezóny jsme vstoupili dobře a dokázali zvítězit na půdě Šanova o tři branky. V dalších kolech jsme střídali lepší výsledky s těmi horšími. Mužstvo se začalo potýkat s velkou absencí, která začala již v zápase se Šanovem, kdy musel odstoupit Hošek (neobjevil se poté v žádném dalším zápase). Pracovní povinnosti vyřadili po zápase s Lubnou také Pedála (snad by se na jarní část měl opět k mužstvu připojit). Nakonec se náš celek umístil na sedmé příčce s celkovým ziskem patnácti bodů a aktivním skóre 21:20.
Na které utkání rád vzpomínáte a proč, naopak na které byste raději zapomněl, pokud nějaký takový je?
Kupodivu to nebude žádné tříbodové vítězství, ale naopak výhra na pokutové kopy v domácím utkání se silnou Sýkořicí. Nastoupili jsme v opravdu improvizované sestavě a dokázali soupeře obrat o body. Odehráli jsme bojovné utkání a kolektivním výkonem soupeře zaskočili. Že by bylo vyloženě nějaké utkání, které bych chtěl vymazal z paměti, to zase není. Jedno z těch nepovedených, alespoň co já jsem byl (chyběl jsem v nepovedeném a prohraném utkání s Čistou), je bezesporu zápas se Srbčí. Tam jsme měli jednoznačně utkání dovést do vítězného konce, jelikož sestava oproti dalším zápasům nebyla vůbec špatná.
Domácí zápasy jste odehráli na hřišti ve Mšeci, jaký to mělo důvod? Bude tomu tak i na jaře, nebo se na Vás můžeme těšit v Řevničove?
Podařilo se vyběhat dotaci na kompletní zateplení sportovních kabin, a proto jsme museli využít dočasného azylu ve Mšeci. Taková šance se nenaskýtá často, a proto jsme se spolu s vedením obce Řevničov domluvili, že do toho půjdeme. Dalším aspektem bylo i to, že kabiny už nějakou rekonstrukci opravdu potřebovaly. Tímto musíme vedení oddílu TJ Sokol Mšec poděkovat, že nám vyšel ve všem vstříc a vše se skloubilo s dalšími zápasy, které se ve Mšeci hrají. Věřím, že to nebylo vůbec jednoduché. Jarní mistrovská domácí utkání by mělo naše mužstvo již odehrát na pažitu v Řevničově, tak snad vše klapne podle plánů.
Jak by podle Vás vypadal All star team III. třídy?
Těžko říct, na mnoha zápasech jsem přítomen nebyl a tak si nedovolím sestavu podzimu (All star team) poskládat. Pár jmen v podzimní části předvádělo standardně vyrovnané a kvalitní výkony, to víme všichni. Konkrétní jména ale ode mě nechtějte, to si opravdu netroufnu.
V minulém týdnu jste odstartovali futsalovou soutěž, jak se vám dařilo v prvních dvou utkáních?
Nejdříve musím poznamenat, že utkání se kryla s fotbalovým zápasem a tak jsem do poslední chvíle nevěděl, kdo bude moci nastoupit. Nakonec musím poděkovat šesti statečným, kteří na utkání dorazili. Jmenovitě to byl Marek Tóth, Jiří Tomeš, Pavel Tomeš, Jiří Rais, Jan Arnošt a Jan Husák. Kluci to ovšem zvládli znamenitě. O tom samo sebou svědčí dvě výhry (7:2 s Jarpicemi a 6:2 s Klobuky). Skvělý start do futsalového okresního přeboru.
Byla utkání oproti loňsku, to jste hráli nižsí soutěž, znatelně těžší?. Jaké z toho máte dojmy?
Já osobně jsem na futsale přítomen nebyl, jelikož jsme hráli poslední mistrovský fotbalový zápas s celkem Roztok. Z poznatků kluků mám jen samé dobré dojmy. Utkání jsme zvládli s naprostým přehledem, kdy jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a vyráželi do rychlých protiútoků. Uvidíme, v jaké sestavě se budeme scházet v průběhu celé sezóny. Jasnou prioritou je soutěž udržet a možná kádr o pár jmen doplnit. Uvidíme, jak se nakonec bude dařit.
Martinovi gratulujeme a děkujeme za poskytnutý rozhovor. Uvidíme, jak se mu podaří prosadit se v sestavě podzimu, kam stoprocentně patří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.