Myslím, že postoupí ten, kdo bude mít štěstí a budou se mu scházet hráči, komentuje situaci ve třetí třídě Milan Pedál

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz - Milan Pedál! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulujeme k výhře v anketě hráč kola, budeš muset za to něco odevzdat do klubové kasy?
Děkuji. Vzhledem k tomu, že jsem to já, kdo plní funkci pokladníka, jsem se rozhodl, že nechám klubovou kasu na holičkách, a neodevzdám nic. :-)
Navíc je to už třetí výhra pro hráče Řevničova, dvakrát uspěl Jan Fujera. Vypadá to, že máte kromě slušné formy v úvodu sezóny i slušnou podporu fanoušků …
Ano, jakmile se někdo z týmu ocitne v nabízené jedenáctce, hned dotyčný upozorní kamarády a zalarmuje příbuzenstvo do čtvrtého kolene, a ti musí hlasovat jako zběsilí. Takže podpora je slušná.
Tobě se podařilo skoro dosáhnout proti Pustovětům hattricku, to by asi taky něco stálo ne?
Ano, skóroval jsem pouze dvakrát, další šance jsem dokázal velmi úspěšně zahodit. Podvědomě jsem asi tušil, že by si spoluhráči něco nárokovali, tak jsem se raději rozhodl z platební povinnosti vyvléct a trefoval jsem brankáře.
Kdy se ti podařilo naposledy dát tři branky v jednom zápase?
Já dal tři góly za Řevničov snad jen jednou, někdy před třemi roky. Se mnou si střelecká potence moc netyká.
Teď už máme ale po pátém kole a přišla prohra v Chrášťanech. Jaký to byl zápas?
Nehráli jsme dobře. Chyběli nám čtyři hráči z předchozího zápasu, vázla kombinace, míč byl převážně na naší polovině pod kontrolou soupeře, já udělal hrubou chybu při prvním gólu… zkrátka zápas hodný zapomnění.
Dá se druhá prohra srovnat nějak s tou první v úvodu soutěže proti nyní prvním Slabcům?
Proti Slabcům jsme hráli od 30. minuty v deseti lidech a přesto jsme pak dokázali ze stavu 3:1 vyrovnat. Rozhodčí nás pak odpravil kreativně vytvořenou penaltou, kdy objevil při soupeřově centru do vápna nedovolenou hru našeho obránce a pískl desítku, přičemž takových situací je za každý zápas tucet. Naproti tomu hráči Chrášťan dali dva góly, zatímco my žádný, takže výsledek zasloužený.
Tvůj spoluhráč mluvil v minulém rozhovoru o přání navrátit se zpět do okresního přeboru. Chcete postoupit, bavíte se o tom v kabině?
Namluvili jsme o tom už dost v minulých letech, takže to přání možná spíš tiše visí ve vzduchu, než abychom si před každým zápasem říkali: hurá do okresu. Ale samozřejmě každý z nás by si vyšší soutěž zahrát chtěl…
A co říkáš na Rynholec, zatím se drží na druhém místě, což je poměrně překvapení.
Nemyslím, že to je až takové překvapení. Všichni věděli, že Rynholec je rozhodně silnější, než když z naší soutěže sestupoval. Žádný jejich zápas jsem sice neviděl, ale podle výsledků umí bránit i přestřílet soupeře, takže jsou nahoře zaslouženě.
Podle hlasů ze sousedních táborů jejich “umělka” není moc oblíbená. Může povrch jejich domácího hřiště být jedním z faktorů, proč jsou zatím nahoře?
Já na té umělé trávě také rád nehraju, ale je hloupost, aby povrch byl důvodem, proč se drží nahoře. Vždyť tak, jak na něm jsou úspěšní teď, na něm „dokázali“ před dvěma roky i sestoupit. Důvodem bude, že hrají dobře, ne na čem hrají.
Když už hodnotíme soupeře máme tu i Pavlíkov. Toho každý tipoval na rychlý návrat zpět do okresu. Podaří se jim to? A jaké vidíš další favority soutěže?
S Pavlíkovem jsme zatím nehráli, takže nemůžu soudit, jaký mají kádr, jak hrají a jestli postoupí. Co se favoritů týče, není tu nikdo, kdo by hrou výrazně vyčníval nad ostatními. Takže myslím, že postoupí ten, kdo bude mít štěstí a budou se mu scházet hráči.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.