ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Řevničovský Jiří Hošek, který se nachází stejně jako jeho tým ve výborné formě. Jiřímu jsme položili pár otázek, na které ochotně odpověděl. V rozhovoru mimo jiné uvedl, že Sparta Řevničov pokoukává po postupu do vyšší soutěže. Nebude to ovšem nic lehkého, ale také nic nereálného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Naše redakce ti gratuluje k výhře v tradiční anketě. Čekal jsi zařazení do sestavy kola?
Děkuji za gratulaci. Tak trochu jsem to čekal, jelikož vím, že do sestavy kola se dostanou hráči s větším počtem vstřelených branek v zápase.
2) Jak by jsi ohodnotil svůj individuální výkon na jaře? Dle našich zdrojů jsi ve formě, z čehož jistě těží celý tým a je to znát.
Je pravda, že začátek jara mě zastihl v dobré formě. Na jednu stranu je to příjemné, ale na druhou stranu to může kdykoli skončit. Snažím si užít každý zápas. Hlavní je, že se vede celému týmu.
3) Po zimní přípravě tři mistrovská utkání a ty jsi třetím hráčem Řevničova, co se stal vítězem naší ankety. Týmu se výsledkově daří a určitě padla nějaká slova o postupu. Jak to vnímáš?
Vítězství v anketě dokazuje, že nejen mně, ale i ostatním hráčům se daří a doufám, že to bude pokračovat dále. O postupu se mluví a konečně máme tým na to, abychom se o postup poprali a nezůstalo jen u řečí. Nicméně jsme teprve na začátku jara a do konce sezóny je daleko.
4) Čeká vás zápas v Pustovětech. Bude nadále pokračovat vítězná vlna Sparty?
Spoléhám na naše schopnosti a věřím, že v neděli budeme slavit čtvrté vítězství v řadě a udržíme se tak na vítězné vlně.
5) Co podle tebe stojí za dobrým výkonem nejen tebe samotného, ale celého týmu?
Řekl bych, že když je člověk spokojený a šťastný, jde všechno tak nějak samo a daří se. Co se týče týmu, tak v zimní přestávce se nabrala fyzická kondice, sice ne všichni se zúčastnili, ale je znát, že se nám běhá tak nějak lépe. Navíc příchodem Filipa Libecajta se zvýšila kvalita v útoku, která nám v předchozích sezonách chyběla.
6) Během příštího týdne jsou na programu odvetné zápasy čtvrtfinále Ligy mistrů. Jakému týmu bys zisk ušatého poháru přál nejvíce?
Jsem fanoušek Realu Madrid, takže věřím, že doma si pohlídají odvetný zápas s Bayernem a odstraní tak jednoho z favoritů na celkový triumf.
7) Na domácí scéně to vypadá na souboj dvou týmu - Plzně a Slavie. Kdo si myslíš, že bude na konci soutěže slavit titul?
Sice bych si přál, aby se do hry o titul vrátila Sparta, ale z těch dvou bych to viděl na Slavii. Přijde mi, že je to bojovnější tým a navíc je žene větší touha po titulu.
Naše redakce ti děkuje za rozhovor a jak tobě, tak i celému týmu přeje hodně štěstí v soutěži.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.