Rád střílím ze střední vzdálenosti a pokouším se o to v každém zápase, říká Jiří Hošek

Nejvíce hlasů za druhé kolo obdržel Jiří Hošek ze Řevničova, který zavelel k obratu v Čisté výstavní ranou ze střední vzdálenosti. My jsme Jirku oslovili s pár otázkami, na které ochotně zodpověděl. Nyní si můžete přečíst rozhovor s hráčem 2. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1) Čekal jsi zařazení do sestavy kola po dvou vstřelených brankách?
Ano, tušil jsem, že bych se v sestavě kola mohl objevit.
2) Co bylo v Čisté zlomovým okamžikem, že jste zápas dokázali otočit?
Řekl bych, že to byla vstřelená branka po zahájení druhé půle. Vyrovnali jsme a byla to zároveň i motivace, abychom zápas otočili a vyhráli, což se nám nakonec povedlo.
3) Dal jsi krásný gól, jaké jsou bezprostřední pocity po takové brance?
Děkuji, rád střílím ze střední vzdálenosti a pokouším se o to v každém zápase. Někdy to vyjde a někdy samozřejmě ne. Pocity jsou pak příjemné, člověk je takový nabuzený a hraje se mu pak o to lépe.
4) Domácí zápas s Lubnou se nepovedl. Dostat "bůra" doma není nic příjemného. S čím jste do utkání šli a co se stalo, že zápas dopadl tak, jak dopadl? (Rozhovor byl dělán po odehrání 3. kola)
Máš pravdu, že prohrát doma 0:5 je hrozný výsledek. Věděli jsme, že Lubná je jeden z aspirantů na postup, má kvalitní tréninky, hráči se schází na trénink a v zápase to bylo vidět. My jsme bohužel na začátku zápasu promarnili obrovskou šanci a poté jsme už dostávali jednu branku za druhou. Lubná nás prostě přehrála ve všech směrech.
5) Jak bys hodnotil neúspěch našeho nároďáku v kvalifikaci na MS?
Řekl bych, že je to vyvrcholení situace, v jaké se český fotbal nachází. Hráči nehrají v předních ligách a ubývá tak konkurence s těmi nejlepšími hráči. Doufejme, že další kvalifikační cyklus dopadne mnohem lépe.
6) Jaké dáváš šance českým týmům v evropských pohárech?
Moc velké ne, ale přál bych si, aby si všechna mužstva vedla nad očekávání, když už to reprezentaci nevyšlo. Momentálně, dle mého názoru, je teď v nejlepší formě Plzeň, která by toho mohla využít a urvat postup. U Slavie to vidím tak 50:50 a nejméně šancí má podle mě Zlín.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.