Překvapila mě tréninková morálka, říká nový kouč Nučic

Nučice vykročily do jara pod taktovkou nového trenéra Miroslava Hrdličky. který nahradil Zdeňka Carvana. Ten byl s týmem dva roky a činnost ukončil na vlastní žádost. Na pocity po zimní přípravě se nového trenéra ptal Honza Vedral.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak probíhala zimní příprava?
Zimní příprava začala 12.2. Scházeli jsme se dvakrát týdně. V úterý jsme půlhodiny posilovali v tělocvičně a následoval pětačtyřiceti minutový blok běhání po Nučicích. Čtvrtky jsme měli k dispozici hřiště menších rozměrů s umělým povrchem a osvětlením v Olešce. Zde jsme absolvovali běhání a fotbálek. Odehráli jsme tři přátelské zápasy v Kostelci n.Č.l. na umělé trávě. Všechny splnily svůj účel. Nejprve jsme podlehli 1:4 Uhl. Janovicím, které hrají 1.B třídu, týden na to jsme porazili Kostelec n.Č.l. 5:2 (III.třída) a generálku jsme sehráli proti silným Mnichovicím (1.B třída), které jsme porazili 3:2, když jsme zápas dvakrát otočili.
Liší se nějak nučický tým od jiných, které jste trénoval?
I když je to krátká doba, tak si dovolím říci, že nučický tým se liší od minulých mužstev (Kouřim, Dobré Pole) zejména tím, že je zde mladý a sebevědomý tým a hráči chtějí něco dokázat a mají (zatím) disciplínu.
Co Vás nejvíce překvapilo?
Je pro mě velkým překvapením, v jakém počtu trénujeme. Nejde to pod 11 hráčů. Kluci to berou odpovědně a je zde disciplína, která se málokde vidí.
Na jakém postu nás nejvíce pálí bota a potřeboval by doplnit?
Chtělo by to pomalu zapracovávat druhého brankáře a jednoho hráče do útoku.
Kde by se měl náš tým v okrese pohybovat? Jaký je Váš cil?
Toto mužstvo by se mělo pohybovat v klidu do páté příčky, ale velice by mu slušela třetí pozice. To je také můj cíl – 3.místo.
Náš tým má nejnižší rozpočet v okrese a v týmu většinu odchovanců, jak jste spokojen se zázemím týmu?
Se zázemím jsem spokojen a nemám vedení co vytknout. Spolupráce s p. Zápotockým a p. Vedralem funguje dobře.
Co by se mělo zlepšit?
Zlepšit by se mohlo tréninkové hřiště, ale vše je otázka financí. Bylo by příjemné zkvalitnit vedle hřiště menší tréninkové a dle možností osvětlení.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.