HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 25.03.2023

0

V prvním jarním kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Na úvod první jarní sestavy kola si to mezi sebou rozdají hned dva brankáři. Oba dva pro svůj tým sehráli klíčovou roli a neskutečnými zákroky pomohli k vítězství. Za Jesenici čaroval Petr Flajšingr, v brance Zavidova se objevil navrátilec Martin Štiller. Opomenout jsme tak nemohli ani jednoho z těchto kouzelníků.

 

V defenzivě se ve velmi dobrém světle ukázal věkem ještě dorostenec Vladimír Bouda z Jesenice. Na pozici šestky výborně vykonával nepopulární černou práci, ze které jeho spoluhráči mohli těžit nejen při rychlých přechodech vpřed. Dobrou posilou se zdá být pro Zavidov odchovanec SK Rakovník. Trenér Martin Havel byl s výkonem Jiřího Vydry spokojen, oba dva tak zažili vítěznou premiéru.

 

V záložní řadě nemůže chybět nestárnoucí a neúnavný Jiří Urban. Po celý zápas byl pro Kněževes velkou hrozbou, na zlatém podnose připravil dost možná rozhodující gól pro Šnídla, ale z výhry se nakonec tito zkušení hráči neradovali. Ze třech bodů po skvělé otočce se mohl radovat v opačném dresu Lukáš Fiška. Tento mladík i v dalším zápase ukázal, že je pro zkušený kádr Kněževsi velmi důležitým článkem.

 

Stejně jako pro Janov ve středu hřiště Lukáš Roubík. Další zodpovědný výkon zkušeného fotbalisty, kterému v dobře rozjeté kariéře bohužel nepřálo zdraví. Na pěknou trefu zpoza vápna nemůžeme zapomenout, stejně jako na jeho přínos pro Janov. Jan Kočí ve středu zálohy? Ano, i to jde. Rozený zabiják a kanonýr Mšeckých Žehrovic ukázal nejen trenérovi, ale především sám sobě, že i v této roli je pro svůj tým velmi platným hráčem. Místo zraněného Jana Volfa zaskočil ve vší parádě.

 

Hattrick za čtrnáct minut? Pro Petra Jindru žádný problém! Kanonýr aktuálně prvního celku tabulky znovu ukázal, že jeho příchod do nové sezóny byl velmi dobrým tahem. Ondřej Polcar sice nedal pokutový kop, zaváhání ale napravil hned z dorážky. K tomu přidal ještě jeden gól a další připravil. Právě on měl velký podíl na pavlíkovském čtyřgólovém vítězství ještě během prvního poločasu. Poslední místo v top jedenáctce si vysloužil gólem a asistencí Martin Horvát, který odehrál v dresu zavidovské rezervy velmi dobré utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2023 20:30 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.