SESTAVA KOLA - 4.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

Toto kolo Divize E příliš mnoho branek nenabídlo. O víkendu se odehrálo jen 6 zápasů, protože Slavičín a Velké Karlovice hrály pohárové zápasy. Dohromady padlo jen 13 gólů. Takže není s podivem, že v sestavě je tentokrát převaha defenzívních hráčů. Stále čekáme na první hattrick sezóny. V tomto kole se objevili tři dvougóloví střelci – krnovský Navrátil, hranický Hoffmann a brumovský Kořenek. V sestavě kola jsou však pouze dva z nich.

Brankář: Robert Kovalík (Krnov)

 

Mezi brankáři se tentokrát vybíralo mezi krnovským Kovalíkem a rýmařovským Kameníkem. Nakonec „souboj“ vyhrál Kovalík, který svými výtečnými zákroky přispěl k výhře svého celku na půdě Frýdlantu nad Ostravicí, a navrch si připsal už 3. čisté konto v sezóně.

 

Obrana: Tomáš Čáp (Hranice), Michal Kiss Farkas (Nový Jičín), Miroslav Navrátil (Nové Sady), Vojtěch Polášek (Petřkovice), Miroslav Daříček (Krnov), Roman Švrček (Krnov)

 

I v obraně jsou zástupci Krnova, a to hned dva. Stoperskou dvojici hrají Miroslav Daříček a Roman Švrček. Oba zahráli proti Frýdlantu skvěle a kouč Mura je po utkání hodně chválil. Oba pracovali precizně a nominaci si zaslouží. Michal Kiss Farkas z Nového Jičína byl hrdinou zápasu proti Petrovicím, protože byl jediným střelcem duelu. Navíc k tomu přidal výbornou práci na levém kraji obrany, házel nebezpečné dlouhé auty a také se dostal k několika zajímavým centrům. Miroslav Navrátil z Nových Sadů se ukázal jako správný kapitán, když proměněnou penaltou rozhodl o výhře svého mužstva proti silným Petřkovicím. K tomu si dobře plnil své defenzívní povinnosti. Jeho sobotní soupeř Vojtěch Polášek se zase zaskvěl na pravém kraji petřkovické obrany a se svým výkonem mohl být spokojen.

 

Záloha: Patrik Hoffmann (Hranice), Jan Blaha (Nové Sady), Patrik Rubý (Dolní Benešov)

 

Patrik Hoffmann z Hranic přišel do utkání v Rýmařově až ve druhém poločase. Jenomže po sedmi minutách na hřišti už slavil svůj druhý přesný zásah v zápase. O chvíli později se mohl dokonce stát prvním hráčem, který v této sezóně Divize E vstřelí hattrick, ale proti byl brankář Kameník. I přesto si díky svým dvěma gólům, které znamenaly 3 body pro Hranice, nominaci jistě zaslouží. Jan Blaha z Nových Sadů odehrál dobré utkání proti Petřkovicím. V závěru byl sice vyloučen, ale kouč Trnečka si jeho práci pochvaloval. Patrik Rubý z Dolního Benešova brázdil proti Opavě levou stranu. Dostal se k několika dobrým centrům, ale hlavně to byl právě on, kdo v poslední možné chvíli vyrovnal na 1:1.

 

Útok: Daniel Kořenek (Brumov)

 

Daniel Kořenek je dalším dvougólovým střelcem tohoto kola. Ve druhém poločase utkání proti Valašskému Meziříčí dvakrát skóroval, a pro svůj tým tím získal důležité tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.