HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 27.05.2023

0

Kdo zazářil ve 24.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do květnového slosování o televizi značky Hisense.

Lukáš Sirůček (FK Přelouč) - Ve vzájemném souboji s Přeloučí nebyl Srch horší, ztroskotal však na obraně a výborných zákrocích hostujícího brankaře.

Petr Zahradníček (Býšť) - Újezd definitivně ztratil své útočné kouzlo a v Býšťi k tomu přispěl velkou měrou i obránce Petr Zahradníček.

Petr Šmaha (Rohoznice) - Ve stoperské dvojici se Skoupým vytvořili pevnou hráz, přes kterou se útočníci Rovně ani jednou neprobili.

Jiří Vencl (Mikulovice) - Kapitán týmu šel v jistotě a klidu ostatním příkladem, i díky němu si Holice v Mikulovicích vytvořily minimum šancí.

Petr Nováček (Mikulovice) - V zápase s holickým béčkem nejlepší hráč na hřišti. Dva góly dal, vybojoval mnoho soubojů a svou energií pozitivně nakazil ostatní spoluhráče.

Filip Libánský (AFK Ostřešany) - Torpedo není těžký soupeř, i tak dát v zápase dvě branky se nestává každý den, což Filipa vyneslo do Sestavy kola

Petr Homola (Titanic Srch) - Neúnavně bojoval a dřel a i když to výsledkově nic nepřineslo, určitě patřil ke světlým bodům sestavy domácích.

Petr Münzberger (SK Pardubičky) - Jeden z tahounů útoků Pardubiček ve vítězném představení v Sezemicích, playmaker, který přidal i gól z penalty.

Michal Hofman (SK Pardubičky) - Tady se možná rodí hvězdička! Mezi dospělými se zatím rozkoukává, ale tak, že je ho hodně vidět. Gól a asistence v Sezemicích jsou toho jasným důkazem.

Petr Kuric (SK Křičeň) - Hned v 1.minutě se prohnal po křídle a propálil gólmana Mateřova a druhý gól? Ještě lepší lahůdka do šibenice!

Tomáš Fenyk (Starý Mateřov) - V Křični vystoupil ze stínu svého parťáka v útoku, dva góly dal a mohlo jich být i víc. I jeho zásluhou nakonec Mateřov otočil nepříznivě se vyvíjející utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 17:02 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.