HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Redaktor Fotbalunas.cz pro vás po celou sezonu zajišťovali přehled včetně sestav kola. Ti nejlepší za celou sezonu se pak probojovali i do ideální sestavy ročníku 2022/2023 Okresního přeboru. Zde nemůže chybět útočník Martin Novák, který vyhrál nejlepšího hráče zápasu hned jedenáctkrát a nejlepší střelec celé soutěže Vlastimil Mikuláštík se 38 góly. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

SESTAVA SNŮ:

BRANKÁŘ: Jakub Kubíček ze Strmilova - gólman, který celou sezónu držel svými dobrými zákroky celý tým.

OBRÁNCI: Jakub Jančura ze Stráže - první sezóna na stoperu, je klíčový pro obranu jak ve vzduchu, tak patří i mezi nejrychlejší hráče. Jan Meškan ze Staré Hlíny - podával vyrovnané kvalitní výkony a patřil ke stavebním kamenům hry, výborná práce hlavou, dobré vidění hry z pozice stopera. Určitě perspektivní do budoucna. Michal Veith z Číměře - V Číměři si obránce cení pro univerzálnost, přímočarost a výraznou kvalitu na obou koncích hřiště. Jiří Nosek z Dačic "B" - poctivec ač ne nejmladší (41), ale podává stabilní výkony a za svou kariéru snad nebyl nikdy dosti oceněn.

ZÁLOŽNÍCI: Lubomír Králíček z Číměře vstřelil 12 branek a 7x byl zvolen hráčem zápasu. Mojmír Vonka ze Staré Hlíny - poctivý kreativní bojovník s dobrým fyzickým fondem. Důležitý hráč pro ofenzivu. Filip Koranda z Kunžaku - nejlepší střelec týmu, který vsítil 20 branek, 5x byl zvolen hráčem utkání.

ÚTOČNÍCI: Šimon Hric z Dačic "B" - nejlepší střelec týmu s 27 brankami a nejdůležitější článek dačiceké hry. Vlastimil Mikuláštík ze Stráže - klasický zakončovatel, nejlepší střelec soutěže s 38 brankami, ke vstřeleným brankám přidal ještě velkou porci asistencí. Martin Novák ze Strmilova - svojí rychlostí a důrazem trápil nejednu obranu, k tomu letos přidal i dobrou produktivitu, když vstřelil 18 branek.

LAVIČKA SNŮ: 

Jan Kozel ze Stráže - ač skleněný, vynechal jen jeden zápas, farmacii zdar, hrozně důležitý pro výstavbu hry.

Jan Sivok ze Stráže - motorová myš, bojovník a hlavně skvělý kluk. Z nouze musel hrát kolikrát na pro něj netypickém postu, ale vždy odvedl maximum a bez řečí.

Tomáš Láf z Číměře - vstřelil 20 branek a 4x byl zvolen hráčem zápasu.

Miroslav Benda ze Staré Hlíny - vstřelil 19 branek a 7x byl zvolen hráčem utkání.

František Fáber z Kunžaku - vstřelil 19 branek a 6x byl zvolen hráčem zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.