HISENSE SESTAVA KOLA - 2.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 12.08.2023

0

Kdo zazářil v úvodním kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do srpnového slosování o televizi značky Hisense.

Ondřej Kroutil (SK Holice "B") - V Srchu se prezentoval výborným výkonem. V řadě šancí byl vítězem právě on, zejména Rolínek si na něm vylámal zuby.

Kevin Ovečka (Sokol Rohoznice) - Dostal příležitost od první minuty na kraji obrany a nezklamal. Makal nadoraz a k obranným povinnostem přihodil i několik zajímavých ofenzivních výpadů. 

Aleš Blažek (Spartak Sezemice) - Léta nezastavíš, ale roky, to jsou i zkušenosti a přehled. Základní kámen defenzívy Sezemic, i díky němu měl Chvojenec minimum šancí.

Jiří Vencl (SK Mikulovice) - Těžko vybrat jednoho z obranné linie Mikulovic, když jsou tak dobře sehraní. Kapitán, ze kterého čiší klid a přehled.

Michal Hofman (SK Pardubičky "B") - O tomhle mladíkovi letos uslyšíme často, přihrál na gól hned v úvodní minutě souboje s Rovní.

Pavel Kuchta (Titanic Srch) - Jeden z klíčových hráčů v duelu s holickým béčkem, z jehož tvořivé hry a rychlosti těží útočící spoluhráči.

Jakub Kříž (SK Mikulovice) - Playmaker a hlavní hvězda Mikulovic. Vždy si najde v zápase tu svoji chvíli, bylo tomu tak i v Rohoznici, kterou ztrestal dvakrát za nedůsledné bránění standardek.

Tomáš Havlíček (SK Křičeň) - První mistrovský start v dresu Křičeně a hned výstavní gól. I díky jeho kreativitě si hosté odvezli z Ostřešan překvapivé vítězství. A to je mu pouze 18 let. Rodí se nová hvězdička?

Štefan Kušnír (Sokol Dříteč) - Na jeho gólové příspěvky se nováček soutěže spoléhá, s Mateřov očekávání zcela naplnil.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - První zápas nové sezóny a hned hattrick! Tak to byla opravdová paráda, kterou ocení všichni fanoušci, ať už fandí komukoli. Jeden gól hezčí než druhý, a co teprve ten třetí patičkou.

Filip Krejčí (SK Pardubičky "B") - Dvěma góly sestřelil Roveň a trenérům áčka Pardubiček možná nasadil brouka do hlavy.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.08.2023 21:51 do 16.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.