HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 26.08.2023

0

Kdo zazářil ve 4.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do srpnového slosování o televizi značky Hisense.

Jan Baláš (TJ Sokol Roveň) - V Újezdu si Honza opravdu zachytal, zejména ve druhém poločase, kdy domácí stupňovali svůj tlak. Svými zákroky držel Roveň nad vodou a zejména díky němu si odváží překvapivé tři body.

David Jánský (SK Křičeň) - Davidovy výkony vykazují v defenzívě Křičně solidní stabilitu, jistota a klid prakticky v každém zápase. V Pardubičkách to sice na body nestačilo a byla tam i smůla u třetího domácího gólu, každopádně jeho vítězné souboje s Krejčím a Trojákem byly ozdobou bojovného utkání.

Jiří Koleček (SK Pardubičky "B") - Sám trenér Procházka jej nominoval do Sestavy kola, zejména díky jeho jistým zákrokům vstřelila nebezpečná Křičeň pouze jeden gól.

Pavel Skřivánek (Sokol Dříteč) - Když už sami protihráči říkají, že je ho na okres škoda, je to známka kvality. Mladý stoper předvedl výborný výkon, který okořenil precizně zahraným trestným kopem.

Václav Malinský (Sokol Rohoznice) - Motor krajní zálohy Rohoznice a rozdílový hráč pokořil obranu nováčka z Dražkovic dvakrát.

Luděk Vach (Spartak Sezemice) - Z jeho tvořivé hry těží útočníci Sezemic, zápas v Mikulovicích mu vyšel náramně. Skvělá letní posila týmu.

Zbyněk Komárek (SK Starý Mateřov) - Mateřovu to nejde a po třech kolech je bez bodu u dna tabulky. Proč tedy nominace? Když dá někdo gól z půlky hřiště, je to svátek a to je třeba ocenit.

Jakub Tláskal (SK Holice "B") - Sám trenér Nývlt neváhal a za jeho výkon na hřišti Chvojence ho nominoval do Sestavy kola.

Lukáš Moravec (AFK Ostřešany) - Na hřiště v souboji s Dřítečí přišel až ve druhém poločase a zápas rozhodl bleskovým gólem a asistencí.

Jakub Maivald (Titanic Srch) - Jakub ví, že jsou v úvodních kolech v módě hattricky, tak si také jeden střihl. Obětí byla obrana Mateřova.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Třetí kolo - třetí hattrick - třetí nominace do Sestavy kola. To je jasná matematika! 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.08.2023 16:01 do 30.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.