HISENSE SESTAVA KOLA - 5.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 02.09.2023

1

Kdo zazářil v 5.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do zářijového slosování o televizi značky Hisense.

Ondřej Těšínský (SK Mikulovice) - Dlouhodobá jistota mezi třemi tyčemi Mikulovic vychytal všechny střelce Dražkovic. Má lví podíl na výborném startu týmu do nového ročníku okresu.

Tomáš Velinský (SK Holice "B") - Holická defenzíva má nevyčerpatelné zdroje a Tomáš je důkazem, že se zde rodí kvalitní obránci. S Rohoznicí vyhrál spoustu osobních soubojů a má velký podíl na vítězství 2:1.

Michal Zounar (Sokol Újezd) - V prvním poločase v Mateřově se zahříval do provozní teploty, ve druhém eliminoval svými klíčovými zákroky Žďáru s Fenykem. Zejména jeho zásluhou Újezd neinkasoval ani gól.

Jan Štěpánek (Sokol Rohoznice) - V Holicích pouze zaskakoval na postu levého beka a zaskakoval skvěle. 100% nasazení a důraz znamenaly, že přes něj neprošla ani myš.

Ladislav Doseděl (Sokol Újezd) - Na hřišti v Mateřově na levé lajně doslova létal, navíc dal hattrick. Jeho souhra s Hombou byla excelentní podívaná.

Milan Machatý (Sokol Roveň) - Nestárnoucí bojovník byl za svůj výkon, který okořenil vyrovnávacím gólem, nominován přímo trenérem Skalickým.

Hubert Kopecký (Titanic Srch) - Celý zápas ho na těžkém terénu poslouchal balón, byl hodně užitečný i v defenzívě po vyloučení spoluhráče. Navíc rozhodl v 70.minutě brankou z rohu.

Tomáš Vykoukal (Spartak Sezemice) - Odehrál s Ostřešany skvělý zápas, bilance 1 gól a 3 asistence hovoří jasnou řečí. Velmi nadějný fotbalista.

Adam Gering (SK Pardubičky "B") - První zápas za muže a hned gól, naznačil trenérovi svůj potenciál a možnosti. V Pardubičkách ty talentované fotbalisty vyrábějí snad ve Foxconnu!

Jiří Homba (Sokol Újezd) - S nálepkou krále střelců se na něj soustředí celá obrana, i tak dokáže Jirka jen tak vstřelit dva góly. Přesná střela a rychlost - to jsou jeho největší klady.

Josef Plesinger (SK Mikulovice) - Když rychlík na hrotu útoku Mikulovic rozkmitá nohy, bývá obvykle už pozdě. Střílí důležité úvodní góly jako třeba v Dražkovicích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2023 20:48 do 06.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2023 10:44
M.Zounar