HISENSE SESTAVA KOLA - 9.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 30.09.2023

0

Kdo zazářil v 9.kole Okresního přeboru Pardubice? Zde je jedenáctka vyvolených! Je mezi nimi váš spoluhráč z kabiny nebo snad dokonce přímo vy? Hlasujte do středečního poledne pro svého oblíbence, který se dostane do říjnového slosování o televizi značky Hisense.

David Jiran (TJ Sokol Chvojenec) - Chvojenec šokoval celou komunitu Okresního přeboru Pardubice, když svým obranným valem, dirigovaným Dawem, uzemnil lídra z Pardubiček. V závěru předvedl brankář hostů klíčový zákrok, díky němuž udržel remízový stav po 90 minutách hry.

Lukáš Kuta (SK Dražkovice) - Fotbalisté nováčka se dosud do Sestavy kola nepodívali, nebylo divu, první bod totiž získali až v Rovni, kde pevnou obranu režíroval řízný stoper Kuta.

David Jánský (SK Křičeň) - Stálice a jistota křičeňské defenzívy, skvělý ve vzduchu. Jeho souboje s Křížem v duelu s Mikulovicemi přitahovaly pozornost všech přítomných fanoušků.

Tomáš Karlík (SK-1.FC Mikulovice) - Na hřišti Křičeně musel zaskočit na pozici stopera a vedle jistého Vencla převedl solidní výkon, který okořenil v 88.minutě vyrovnávacím gólem z přímého kopu. 

Jakub Tláskal (SK Holice "B") - Krajní záložník Holic se prezentuje již delší dobu kvalitními a stabilními výkony, jako přidanou hodnotu nabídl s Ostřešany tři gólové přihrávky.

Jakub Kříž (SK-1.FC Mikulovice) - Ten borec má snad v hlavě magnet! Snad sedm rohových kopů Mikulovic končilo hlavičkou Jakuba. Tak dlouho ho Křičeň nechala řádit, až svým snižujícím gólem nasměroval hosty alespoň k bodu.

Filip Gočaltovský (TJ Sokol Újezd) - Po přestupu z Rohoznice skvěle zapadl do stroje s názvem Újezd. V Srchu byl kreativní záložník s výbornou střelou jedním z nejlepších na hřišti.

Václav Malinský (Sokol Rohoznice) - Dva góly ve druhém poločase v Dříteči jsou jasnou pozvánkou do Sestavy kola pro tohoto rychlíka na lajně.

Dominik Čáň (TJ Sokol Chvojenec) - Jeho brzký gól šokoval Pardubičky a zajistil Chvojenci bojovou situaci, o které snili. Po vedoucí brance postavili obranný val a lídr soutěže si na něm vylámal zuby.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Dlouho to vypadalo, že střelecky nebude nejlepšímu snajprovi soutěže přáno ani v Mateřově. Kdepak! Ve druhém poločase nasypal další hattrick a jasně odpověděl, kdo je tady král.

Daniel Biath (SK Křičeň) - Největší nebezpečí obraně Mikulovic hrozilo od tohoto rychlonohého štírka. Po faulu na něm se kopala penalta, pak sám dal na 2:0. Po snížení hostů se od něj odvrátilo štěstí, když jeho lob skončil pouze na břevně. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2023 19:42 do 04.10.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.