HISENSE SESTAVA KOLA - 15.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 31.03.2024

0

15. kolo je za námi, kolo ve kterém padlo doopravdy dost branek a nabídlo nám dokonce pětigólového střelce!

Brankář

Jan Šráček - Vychytal čisté konto, předváděl skvělý výkon a i díky jeho povedenému zápasu vyhrály Petřkovice 3:0 proti v Ostravě–jih.

 

Obránci

Radim Šamara - Dokázal vstřelit jedinou branku svého týmu, ale jeho tým nakonec jen remizoval s poslední Hatí.

Jan Vančo - Vedl Petřkovice jako kapitán, velmi zodpovědným a zkušeným výkonem pomohl svému brankáři k čistému kontu a jeho tým vyhrál.

Pavel Sztefek - Předvedl celkově velmi solidní výkon, když vyhrál prakticky všechny osobní souboje a jeho tým tím pádem zvítězil 2:1 nad Vřesinou.

Tomáš Pastrňák - Na levé straně obrany předváděl skvělý výkon a nakonec přidal třetí branku utkání, když proměnil pokutový kop.

 

Záložníci

Vojtěch Zajíc - Do hry se sice dostalo až v 84. minutě, ale hned po 5. minutách se prosadil zpoza vápna krásnou střelou k tyči a upravil na 4:1.

Michal Drnovský - Záložník Markvartovic se prezentoval velmi dobrým výkonem, ve středu zálohy si počínal dobře a kromě pár chybných přihrávek byl stoprocentní, ke konci prvního poločasu dokázal vstřelit branku, ale to nakonec na body nestačilo.

Jonáš Kopřiva - Ve 44. minutě se dostal k propadlému míči a dokázal uklidit míč do brány, díky tomu Velká Polom znovu plně bodovala a Jonáš si připsal vítěznou branku.

 

Útočníci

Derek Godel - vstřelil úvodní branku v utkání proti Darkovicím, ale v závěru jeho tým o výhru přišel a nakonec jen remizoval.

Dušan Socha - jako už tradičně každý zápas předvádí Dušan skvělé výkony, tak tomu nebylo jinak ani proti Šilheřovicím kde vstřelil dvě branky.

Michal Šindler - předvedl doslova parádní výkon, mohlo by se to nazvat one man show, když vstřelil hned pět gólů, jeho tým nakonec porazil Šilheřovice vysoko 9:2.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2024 13:57 do 04.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.