HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 14.04.2024

0

17. Kolo nám zamávalo a nyní je zde sestava kola! Vy můžete hlasovat pro svého favorita, který dle vás předvedl nejlepší výkon a zasloužil si být hráčem 17. Kola!

Brankář 

Petr Chudý(Hlubina) - Brankář Hlubiny předvedl jako pravidelně skvělý výkon a pomohl svému týmu k cennému vítězství na půdě Hrabové 3:0 a k tomu přidal tedy i čisté konto!

 

Obránci 

Dominik Novák(Darkovice) - Dominik se také prezentoval jednou brankou v utkání proti Rychvaldu a také svému týmu tím pomohl.

Petr Karel(Hlubina) - Jako kapitán dovedl Petr Karel svůj tým k cennému vítězství na půdě Hrabové.

Filip Rončka(Vřesina) - Dvougólový střelec Vřesiny, který se výrazně podepsal pod výhru svého celku na půdě Šilheřovic 3:0. Přestože jeho role je víceméně defenzivní, tak tentokrát ukázal že i dopředu umí svému týmu pomoct.

Vojtěch Bystroň(Petřkovice) - Opět skvělý výkon obrany Petřkovic korunovaný výhrou, to mohlo těšit i Vojtěcha, který opět předvedl velmi dobrý a zodpovědný výkon.

 

Záložníci

Jakub Chrastina(Třebovice) - Otevřel skóre v závěru první půle, když se prezentoval dalekonosnou ránou, která skončila v síti, byť jeho tým nakonec jen remizoval se Záblatím 1:1, ale i tento bod se ve výsledku počítá. 

Lukáš Kundrát(Petřkovice) - Vstřelil vítěznou branku v utkání proti Markvartovicím, jeho tým nakonec vyhrál 2:0.

Jiří Hommes(Hlubina) - V závěru utkání proti Hrabové upravoval výsledek, když vstřelil gól na 3:0 a také se výrazně podepsal pod výhru Hlubiny.

 

Útočníci 

Enebi Friday Moses(Vítkovice) - Enebi jako v každém kole předvádí skvělé výkony, tentokrát pomohl Vítkovicím k výhře 5:1 nad Hatí, když se prezentoval hattrickem. 

Michal Baran(Darkovice) - Dvě branky a jedna nakonec vítězná, tímto se může pyšnit útočník Darkovic Michal Baran, který pomohl skvělým výkonem k těsnému vítězství svého týmu 3:2 nad Rychvaldem.

Luboš Pilch(Záblatí) - Sice jeho tým pouze remizoval s Třebovicemi, ale Luboš přidal do listiny střelců další branku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.04.2024 23:48 do 17.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.