SESTAVA KOLA - 1.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.09.2015

0

Přinášíme vám slíbenou nominaci, ze které vaše hlasy vyberou historicky prvního hráče kola pro III. třídu okresu Rakovník. Stopky běží, posílejte hlasy pro svého favorita, máte čas jen do středečního poledne!   

Růžička David - Zajistil svému týmu výhru v zápase proti TJ Slabce a vychytal několik velmi slibných šancí soupeře.

Hanzlík Ondřej - Šikovně si vyměnil balón s Prokopem a pak sám dával první gól v utkání. Měl ještě několik šancí, které bohužel neskončily brankou, ale přesto získává naší nominaci.

Krůta Tomáš - Bodoval tvrdou střelou do šibenice a za pěkný gól jsme se rozhodli mu zde věnovat také čestné místo.

Blecha Filip - Filipovi patřil poslední ale bohužel ne vítězný gól zápasu.  Za nás ho posíláme do nominace o hráčem kola za tým TJ Čistá.

Erben Václav - Zkušený hráč z Chrášťan ve středu hřiště dělal soupeři problémy. Svými nahrávkami vysouval útočníky do palebných pozic. Akce sice nikdo z útočníků nedotáhl, přesto si Erbenův výkon ceníme na místo v sestavě kola.

Truksa Radek - Útočník Pustovět se v neděli zařadil mezi střelce a to krásným gólem v 70. minutě, kdy utekl obraně a chytře poslal balón podél gólmana. Mohl mít na svém kontě víc gólů, tak snad příště.

Červený Jaroslav - Neúspěšný pokus v začátku zápasu si napravil po nahrávce Sixty rychlým bodlem, na které brankář neměl nárok.

Hříbal Martin - Kapitán mužstva Sýkořice se o místo v sestavě kola zasloužil dvěma góly, jedním centrem na gól a v pořadí 5. gól by mu patřil také, kdyby Mutinský netečoval.

Trejbal Adam - Trejbal z Lubné byl zaručeně hráčem zápasu. Bohužel se neradoval ze žádného gólu, ale jeho akce na hřišti ho vynesly do nominace.

Krátký Tomáš - V týmu So. Branov jsme se rozhodovali ještě mezi kapitánem Rasochou, ale nakonec jsme zvolili střelce nám líbivějšího gólu.

Husák Jan - Nesmí tu chybět Jan Husák, který se podílel nejvyšším počtem gólů (5) na neuvěřitelném vítězstvím proti Sokolu Srbeč.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.