SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

I po třetím kole Vám přinášíme možnost hlasovat o hráče kola. Dávejte hlasy svému favoritovi, a právě třeba s ním bude koncem týdne rozhovor. Hlasovat můžete do středeční 12. hodiny.

Luděk Sekyra (brankář, TJ Šanov) - svůj tým podržel hlavně v závěru utkání, a zajistil tak bod šanovskému celku.

Tomáš Fencl (obránce, TJ Slabce) - díky jeho obranné práci v duhém poločase utkání proti Roztokám, si vysloužil tuto nominaci. Aktivně se v závěru utkání zapojoval do útočných akcí. Jeho tým bohužel vyrovnat nestihl, ale soupeř se o výsledek obával do konce utkání.

Jaroslav Knap (obránce, So Pustověty) - tento obránce řídí obranu Pustovět, přidává aktivitu podporující útočné akce. Soupeři zatím našli cestu pouze jednou, jak překonat domácí obranu a dostat balón za záda brankáře.

Radek Choc (obránce, So Branov) - nejaktivnější hráč svého týmu. Svůj herní projev ještě vylepšil v závěru utkání, vstřeleným gólem.

Štefan Masarovič (obránce, TJ Roztoky) - další obránce, který plní každý zápas standard. V této nominaci je díky skvělému výkonu v zápase, proti celku Slabec. V závěru utkání odvedl se postaral o to, aby se hostující útočníci nedostali k zakončení. I díky štěstí se jeho tým radoval z výhry, když Slabečtí čtyřikrát v závěrečné půlhodině nastřelili břevno.

Martin Hříbal (záložník, So Sýkořice) -  hráč, v sestavě kola již známý. Ačkoliv se gólově neprosadil, díky jeho centru zakončoval Jirátko na konečný stav utkání 4:0. Pracoval skvěle v útočné fázi i té obranné. 

Václav Erben (záložník, Sj. Chrášťany) - sestavy kola se již účastní pravidelně. Mimo své rozehrávky a kolmice, přidal v utkání proti Šanovu srovnávací gól.

Luboš Vajnar (záložník, So Kroučová) - vstřelil v utkání proti Lubné důležitý gól, po kterém Kroučová v závěru utkání zvýšila svůj tlak na maximum. Na vítězství to už ale nestačilo.

Adam Trejbal (záložník, B Lubná) - toto jméno je tu již také známé. Trefil z 25. metrů šibenici a poslal tak svůj tým do vedení 1:0.

Denis Vopat (útočník, B Lubná) -  utkání Denisovi sedlo. Po pěkné kombinaci byl právě on střelcem druhé branky zápasu.

Patrik Kos (útočník, TJ Čistá) - tento mladík nastoupil prvně v kategorii dospělých a otevřel svým gólem skóré utkání v zápase proti Řevničovu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.